SVET ŠOKIRAN! HAMASOVI MILITANTI UBIJAJU KAO KRVOŽEDNI PSI! Petočlana porodica zverski mučena, ubijena pa spaljena - pronađeni ZAGRLJENI u jarku!

Autor:

Svet

12.10.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova surova scena ostavlja pitanja o ljudskosti onih koji su odgovorni za ovaj zločin.

SVET ŠOKIRAN! HAMASOVI MILITANTI UBIJAJU KAO KRVOŽEDNI PSI! Petočlana porodica zverski mučena, ubijena pa spaljena - pronađeni ZAGRLJENI u jarku!

Foto: Tanjug/AP

Izraelski predsednik Isak Hercog šokirao je svet izjavom da su istražitelji otkrili "znakove mučenja" na telima civila koje su ubili Hamasovi militanti. Hercog je na brifingu za medije izjavio da su povrede koje su pronašli bili takvog karaktera da su "nikada pre nisu videli."

Prema njegovim rečima, petočlana porodica je pronađena vezana, svi su bili zagrljeni, a potom su bili upucani i spaljeni. Ova surova scena ostavlja pitanja o ljudskosti onih koji su odgovorni za ovaj zločin. Porodica se sastojala od majke, oca i dece, što dodatno naglašava tragičnost ovog događaja.

Hercog je dalje izjavio da su više ljudi pronađeni ubijeni u jarcima pored puta, što dodatno pojačava strahote ovih zločina.

- Suočavamo se sa jednim od najokrutnijih neprijatelja na Zemlji - izjavio je Hercog. Ovo je dodatna potvrda eskalacije nasilja u regionu i potrebu za mirnim rešenjima kako bi se okončala ova strašna patnja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading