BABA VANGINO PROROČANSTVO O "VELIKOM MUSLIMANSKOM RATU"! Proročica ponovo zaprepastila svet: Vukovi će zavijati u žbunju i nevina krv će šiknuti!

Autor:

Razonoda

12.10.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuće proročanstvo Babe Vange može se tumačiti kao da se ostvaruje dok izraelski vojni konflikt protiv Hamasa eskalira.

BABA VANGINO PROROČANSTVO O "VELIKOM MUSLIMANSKOM RATU"! Proročica ponovo zaprepastila svet: Vukovi će zavijati u žbunju i nevina krv će šiknuti!

Foto: shutterstock/Wikipedia

Baba Vangino proročanstvo o "Velikom muslimanskom ratu" ponovo je privuklo pažnju javnosti kako se sukob između Izraela i Hamasa intenzivira, izveštava britanski medij Daily Star.

Izrašao je rat između Izraela i palestinske grupe Hamasa u Pojasu Gaze, što mnogi komentatori smatraju možda najozbiljnijom eskalacijom u dugogodišnjem sukobu između ovih dveju strana. Uznemirujuće proročanstvo Babe Vange može se tumačiti kao da se ostvaruje dok izraelski vojni konflikt protiv Hamasa eskalira.

Palestinske militantne grupe predvođene Hamasom preplavile su granicu s Izraelom 7. oktobra, pokrenuvši veliku vojnu ofanzivu. Ovaj napad doveo je do dalje eskalacije, uključujući i izraelske vazdušne napade na Pojas Gaze.

Iako su sukobi između Izraela i Hamasa prisutni od 2007. godine, razmere i ambicije ovog napada navode mnoge da razmisle o rečima Babe Vange s dodatnim uznemirenjem.

Izrael deli mnoge sličnosti i vrednosti sa Evropom i SAD-om, što čini Vangina proročanstva o "Velikom muslimanskom ratu" sa Evropom posebno alarmantnim. Poznata i kao Vangelija Pandeva Dimitrova, Baba Vanga preminula je 1996. godine, ali njena proročanstva i predviđanja i dalje intrigiraju ljude širom sveta. Njeni sledbenici veruju da je predvidela globalno zagrevanje i cunami u Indijskom okeanu 2004. godine.

Neki takođe tvrde da je predvidela terorističke napade od 11. septembra 2001. godine, govoreći: "Užas, užas! Američka braća past će nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u žbunju i nevina krv će šiknuti."

Neophodno je napomenuti da su interpretacije i izvesnosti u vezi s Vanginim predviđanjima i dalje predmet polemika i diskusija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading