SELEKTOR CRNOGORACA O MEČU "ORLOVA" U BUDIMPEŠTI! Radulović IZNENADIO pohvalama za fudbalera ekipe iz tzv Kosova!

Autor:

Sport

13.10.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival Srbije u grupi G uspešno odradio prijateljski meč.

SELEKTOR CRNOGORACA O MEČU "ORLOVA" U BUDIMPEŠTI! Radulović IZNENADIO pohvalama za fudbalera ekipe iz tzv Kosova!

Foto: Starsport

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović

Fudbalska reprezentacija Crne Gore iskoristila je pauzu u kvalifikacijama i savladala u kontrolnom susretu Liban rezultatom 3:2.

Ovaj meč poslužio je selektoru "sokolova" Miodragu Raduloviću da na delu vidi igrače na koje može da se osloni pred odlučujuće susrete.

Navijači u Podgorici su imali prilike da se uvere u kvalitete nekih novih imena, naročito se to odnosi na Edvina Kuča, fudbalera šampiona tzv. Kosova Balkanija, koji je bio dvostruki strelac u konačnom trijumfu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Radulović je posle meča izjavio da je test protekao dobro, da je pojedince odmorio, a tom prilikom je pomenuo i najboljeg pojedinca utakmice sa Libanom.

- On je dugo kapiten tima koji igra evropska takmičenja, vidi se da ima iskustvo i mirnoću. Čestitam mu na golovima i debiju, zaslužio je ovo - rekao je selektor Crne Gore.

Prokomentarisao je vođa "moćnih sokolova" i predstojeći duel Mađarska-Srbija, koji se igra u subotu na "Puškaš areni".

- Svi smo mislima u Beogradu, gledaćemo i taj duel Mađarske i Srbije, a pokazalo se do sada koliko je grupa ujednačena. Mislim i da će biti još neočekivanih rezultata - istakao je Midorag Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading