FUDBAL ĆE OPSTATI NA NIŽIM LIGAMA, TO JE ESENCIJA OVE IGRE: Podrška Sušici 1929 stiže sa Farskih ostrva - ovde nema para, već samo velike ljubavi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski niželigaški fudbal se prati i van granica naše zemlje.

FUDBAL ĆE OPSTATI NA NIŽIM LIGAMA, TO JE ESENCIJA OVE IGRE: Podrška Sušici 1929 stiže sa Farskih ostrva - ovde nema para, već samo velike ljubavi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Fudbaleri kragujevačke Sušice 1929 u aktuelnoj sezoni u okviru Treće lige Kragujevca beleže solidne rezultate i u ovom momentu, nakon 11 odigranih prvenstvenih mečeva sa skorom od sedam pobeda i četiri poraza zauzimaju petu poziciju na tabeli i u slučaju serije pozitivnih rezultata, klub sa Sušičkog brda mogao bi da se umeša i u borbu za titulu.

 

U nedelju 5. novembra Sušica 1929 na svom terenu dočekuje Kremenac iz Rogojevca, a uoči navedenog susreta podrška klubu, kao i apel navijačima da u što većem broju prisustvuju navedenom meču, stiže sa Farskih ostrva.

Popularni Kecko se javio sa ostrva koja su smeštena između severnog Atlantika i Norveškog mora, a treba napomenuti da je u pitanju istinski zaljubljenik u fudbalsku igru, posebno engleski i to nižerazredni.

Kecko je poznat po svojoj izjavio kojom je istakao suštinu fudbalske igre:

- Fudbal će opstati na malim klubovima, nižim ligama, tu se krije esencija ove divne igre, tu je prava ljubav. Zaboravite VAR, nema velikih para, samo velike ljubavi!

 

 

- Treća liga Kragujevca, 12. kolo:

Sušica 1929 (Kragujevac) - Kremenac (Rogojevac)

Stadion: "Sušičko brdo"

Datum: Nedelja, 5. novembar

Početak: 14 časova

Uoči duela na Sušičkom brdu, popularni Kecko je pozvao sve navijače da u nedelju 5. novembra podrže svoj klub, budu 12 igrač na terenu i pomognu ekipi Sušice 1929 da stigne do nova tri boda kojima će nastaviti borbu za sam vrh tabele, a možda se umeša i u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Drugu ligu Kragujevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading