ADMIRALBET ARENA KAO VEMBLI: Oprema za održavanje terena stigla u Sremsku Mitrovicu - osam klubova dobilo veliku pomoć od strane FSS-a! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problema sa travnatom podlogom ubuduće neće biti.

ADMIRALBET ARENA KAO VEMBLI: Oprema za održavanje terena stigla u Sremsku Mitrovicu - osam klubova dobilo veliku pomoć od strane FSS-a! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice trenutno sa skorom od pet pobeda, isto toliko remija i četiri poraza, zauzimaju sedmu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, ali se istovremeno mora naglasiti da imaju svega tri boda manje u odnosu na leskovačku GFK Dubočicu koja u ovom momentu zauzima poziciju koja po okončanju šampionata direktno vodi u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Sremskomitrovački fudbaleri užurbano se pripremaju za predstojeće iskušenje. Narednog vikenda, tačnije u subotu 11. novembra na "AdmiralBet Areni" gostuje novosadska Mladost GAT, a ubuduće će fudbaleri Radničkog imati daleko bolje uslove kako za trening, tako i za odigravanje prvenstvenih duela.

Naime, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović posetio je Sremsku Mitrovicu i klubovima iz ovog grada donirao opremu za održavanje fudbalskih terena.

Zvanična predaja donacije obavljena je na terenu Škole fudbala "Sirmium", a čak osam sremskomitrovačkih klubova imaće najsavremenije uređaje za uređenje i održavanje travnate podloge.

 

Da podsetimo, ekipa Radničkog predstojećeg vikenda dočekuje nekadašnjeg superligaša iz Novog Sada, ali ono što je svakako značajnije, jeste činjenica da će fudbaleri sremskomitrovačkog prvoligaša tokom proleća, kada se budu vodile i najznačajnije borbe za konačan plasman, imati na svojoj "AdmiralBet Areni" vrhunske uslove koji će im omogućiti da pruže najbolje što u momentu budu mogli, a u takvim uslovima i borba za najviše ciljeve nije daleko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading