ŽREB JE REKAO SVOJE: Izvučeni su parovi četvrtfinala kup takmičenja - jedan klub je već obezbedio plasman u narednu rundu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još sedam klubova gaje nadu da mogu stići do trofeja.

ŽREB JE REKAO SVOJE: Izvučeni su parovi četvrtfinala kup takmičenja - jedan klub je već obezbedio plasman u narednu rundu!

Foto: FSB

U periodu od prvog do osmog dana meseca novembra odigrani su svi mečevi druge runde Kupa Fudbalskog saveza Beograda, nakn čega su poznata imena sedam klubova koji će se naredne srede boriti za plasman u samu završnicu ovosezonskog takmičenja.

 

Najubedljiviju pobedu u prethodnoj takmičarskoj rundi ostvarilo je novobeogradsko Ušće koje je savladalo komšijsli Studentski grad rezultatom 3:0, dok je sa 2:0 Brodarac eliminisao srpskoligaša sa Dorćola.

Minimalne pobede zabeležili su Zemun provi Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga i zemunski Teleoptik u susretu protiv Umke, dok su plasman u četvrtfinale nakon izvođenja jedanaesteraca obezbedili Zvezdara, Bežanija i BASK TEK.

- Rezultati osmine finala Kupa FS Beograda:

Studentski grad (Novi Beograd) - Ušće (Novi Beograd) 0:3

Boradarac (Novi Beograd) - GSP Polet Dorćol (Beograd) 2:0

Zvezdara (Beograd) - Torlak (Kumodraž) 0:0 - 4:1

Zemun (Zemun) - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) 1:0

Bežanija (Beograd) - OFK Budućnost (Dudovica) 1:1 - 4:2

Teleoptik (Zemun) - Umka (Umka) 1:0

BASK TEK (Beograd) - PKB (Padinska skela) 1:1 - 4:2

Foto: FSB

Detalj sa današnjeg žreba

 

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda su danas u podne izvučeni parovi četvrtfinala Kupa FSS na teritoriji FS Beograda. S obzirom da su se u bubnju našla imena sedam klubova, poznata su tri takmičarska para, dok se jedna ekipa već sada plasirala u polufinale borbe.

Svakako žreb je najviše radosti doneo Bežaniji koja je već sada obezbedila plasman među četiri najbolje ekipe, a za preostala mesta boriće se:

Zvezdara (Beograd) - Brodarac (Novi Beograd)

Ušće (Novi Beograd) - Teleoptik (Zemun)

BASK TEK (Beograd) - Zemun (Zemun)

Navedeni mečevi na programu su u sredu 15. novembra sa početkom od 13 časova, dok su polufinalne borbe zakazane za proleće 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading