ZA PREKID SERIJE LOŠIJIH REZULTATA: Pobeda je imperativ - tri boda donose mir u kući i borbu za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon predstojećih 90 minuta fudbala, mnogo toga će biti jasnije.

ZA PREKID SERIJE LOŠIJIH REZULTATA: Pobeda je imperativ - tri boda donose mir u kući i borbu za vrh tabele!

Foto: OFK Vršac

Jedna od zanimljivijih utakmica 16. runde prvoligaškog karavana odigraće se u nedelju 12. novembra u Lazarevcu gde će domaća Kolubara dočekati ekipu OFK Vršca koja i u aktuelnoj sezoni pruža zapažene partije i nalazi se u situaciji da i ove takmičarske godine bude jedan od konkurenata za plasman u plej-of fazu.

 

Domaćin u predstojeći duel ulazi sa imperativom pobede, s obzirom da su u prethodna tri prvenstvena koja remiziral isa Smederevom 1924 (0:0) i doživeli poraze u duelima protvi sremskomitrovačkog Radničkog (1:3) i novosadske Mladosti GAT (0:2), od kojih je gubitak bodova na svom terenu od "gatovaca" predstavljao prveorazrednu senzaciju.

Ukoliko žele da se ravnopravno uključe u borbu za vrh tabele, Lazarevčani nemaju drugog izbora, nego da u duelu sa crveno-belima iz Vršca, zabeleže tri boda.

Sa druge strane Vrščani su nakon senzacionalnog remija protiv, izvesno je novog člana elite, OFK Beograda, doživeli poraz od dojučerašnjeg srpskoligaša Tekstilca iz Odžaka i na gostovanje u Lazarevac odlaze sa ciljem da ostanu barem neporaženi.

 

 

- Prva liga Srbije, 16. kolo:

Kolubara (Lazarevac) - OFK Vršac (Vršac)

Stadion: FK Kolubara, Lazarevac

Datum: 12. novembar

Početak: 17 časova

Treba napomenuti da su dve ekipe do sada u istoriji međusobnih duela, odigrale svega jedan susret. U premijeri ovosezonskog takmičenja, petog dana meseca avgusta, OFK Vršac je na svom Gradskom stadionu slavio minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Vukašin Braunović u 62. minutu susreta sa bele tačke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading