ISTORIJA UŽIVO: Derbi humanitarnog karaktera - sva pomoć ide deci na Kosovu i Metohiji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mokroluški derbi se igra van Mokrog Luga.

ISTORIJA UŽIVO: Derbi humanitarnog karaktera - sva pomoć ide deci na Kosovu i Metohiji!

Foto: OFK Lug 2020

Predstojećeg vikenda u okviru osme runde Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", na programu je veliki mokroluški derbi u kojem će se sastati ekipe OFK Lug 2020 i Omladinca iz Velikog Mokrog Luga.

 

Biće ovo prvi istorijski susret dve ekipe za koji nije potrebna nikakva specijalna najava, sama po sebi opravdava epitet derbija. Ulozi su veliki, bodovi su neophodni obema ekipama, a nedeljni duel će dati odgovor koja će ekipa ispisati zlatnim slovima prvu stranicu u istoriji duela.

Pored utakmice organizovano je i prikupljanje slatkiša i novčanih sredstava za novogodišnje paketiće za mališane sa Kosova i Metohije, tako da rukovodstvo oba kluba poziva navijače da ponesu slatkiše, ili simboličnu svotu novca kojima bi se napravili paketići za male heroje na srpskom Kosovu i Metohiji.

Foto: OFK Lug 2020

Za decu na srpskom Kosovu i Metohiji

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa B", 8. kolo:

OFK Lug 2020 (Lug) - omladinac (Veliki Mokri Lug)

Stadion: Sportski centar "Inge"

Datum: Nedelja, 12. novembar

Početak: 11 časova

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, niti jedna od ekipa se ne može pohvaliti ostvarenim rezltatim. Domaćin predstojećeg susreta sa pet osvojenih bodova zauzima osmu poziciju na tabeli, dok ekipa Omladinca sa poslednjoj desetoj poziciji ima na svom kontu ima svega jedan bod.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading