TRENUTAK ZA PAMĆENJE I FUDBALSKE ALMANAHE: Prvi istorijski derbi je pred nama - spektakl u Rakovici će imati i humanitarni karakter!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala odbrojavaju dane do početka spektakla.

TRENUTAK ZA PAMĆENJE I FUDBALSKE ALMANAHE: Prvi istorijski derbi je pred nama - spektakl u Rakovici će imati i humanitarni karakter!

Foto: FK Miljakovac

Međuopštinska liga Beograd - "grupa B" predstojećeg vikenda donosi mečeve osme prvenstvene runde, a između ostalih susreta, na programu je i veliki derbi Rakovice.

 

Po prvi put u istoriji, u borbi za bodove snage će odmeriti ekipe Miljakovca koja je za tri godine postojanja postala daleko poznata i u evropskim okvirima, kao i Rakovice, kluba koji će za svega četiri godine proslaviti veliki jubilej, vek postojanja.

Kako ističu iz redova "radničke klase" predstojeći duel predstavlja meč beogradskih Milana i Intera koji će biti odigran na "rakovičkom San Siru".

Foto: FK Miljakovac

Duel beogradskih Intera i Milana na rakovičkom "San Siru"

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa B", 8. kolo:

Miljakovac (Beograd) - Rakovica (Beograd)

Stadion: FK Rakovica

Datum: Nedelja, 12. novembar

Početak: 10.30 časova

Treba napomenuti da će predstojeći duel imati i humanitarni karakter. Ekipe će igrati i za malog Viktora. Zato će se u nedelju, nakon više od jedne decenije, karte ponovo prodavati na stadionu Rakovice, a sva sredstava će biti usmerena na lečenje malog Viktora.

Da podsetimo, kada je reč o ostvarenjima u aktuelnoj sezoni, obe ekipe se nalaze u položaju da se bore za sam vrh tabele. Rakovica sa 15 osvojenih bodova deli lidersku poziciju sa ekipama T6 NIKA Lepušnica iz Glogonjskog rita i beogradskog Palilulca, dok Miljakovac u ovom momentu ima tri boda manje i nalazi se na petoj poziciji prvenstvene tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading