JEDAN JE OD NAJDRAŽIH: Kapiten "romatičara" nedeljni pogodak posvetio vernim navijačima - uporedio ga sa golovima na međunarodnoj sceni! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda je postigao pobedonosni pogodak na maestralan način.

JEDAN JE OD NAJDRAŽIH: Kapiten "romatičara" nedeljni pogodak posvetio vernim navijačima - uporedio ga sa golovima na međunarodnoj sceni! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda suvereni su vladari ovosezonskog takmičenja u okviru Prve lige Srbije.

 

U prethodnih 14 odigranih prvenstvenih utakmica "romantičari" su ostvarili skor od 11 pobeda i tri remija i sa ukupno 36 osvojenih bodova ubedljivo drže lidersku poziciju sa čak 13 bodova više u odnosu na prvog pratioca ekipu leskovačke GFK Dubočice.

Tokom duela koji je prethodnog vikenda odigran na Omladinskom stadionu protiv šabačke Mačve, činilo se da će plavo-beli ostati bez planirana tri boda, ali je onda na scenu stupio kapiten Saša Marković koji je jednim potezom oduševio čitavu Evropu.

Naime, u 73. minutu domaćin je preko Nikole Kneževića uspeo da stigne do izjednačenja, a samo par sekundi nakon što su Šapčani krenuli sa centra, Saša Marković je oduzeo loptu gostima i uputio udarac iz kruga na sredini terena i lopta je završila u mreži golmana Mačve Matije Gočmanca.

 

 

Nakon što su se emocije malo slegne, par dana nakon senzacionalnog pogotka, kapiten "romantičara" je izjavio:

- Gol u nedelju mi je jedan od najdražih u karijeri, posebno jer se desio na rođendan "Plave unije". Davao sam golove i poznatim evropskim klubovima, a ovaj je baš u tom izabranom društvu.

Kada je reč o narednim prvenstvenim iskušenjima, OFK Beograd u nedelju 12. novembra dočekuje užičku GFK Slobodu. Meč na Omladinskom stadionu počinje od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading