PARTIZANOVE BEBE SE ŠEPURE SA VRHA: Došli, videli i pobedili - "optičari" rutinski savladali crveno-bele i preuzeli čelnu poziciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu u Ulici Vojislava Ilića, iznenađenja nije bilo.

PARTIZANOVE BEBE SE ŠEPURE SA VRHA: Došli, videli i pobedili - "optičari" rutinski savladali crveno-bele i preuzeli čelnu poziciju!

Foto: FK Teleoptik

Fudbaleri zemunskog Teleoptika, u okviru 14. runde beogradske grupe srpskoligaškog karavana gostovali su na Vračaru i još jednom su pokazali da u aktuelnoj sezoni sa punim pravom mogu pretendovati na najviši plasman i šampionski pehar.

 

Nakon možda i iznenađujućeg poraza pre dve nedelje na gostovanju u Obrenovcu (1:2), "optičari" su se u meču protiv komšijskog Studentskog grada vratili na pobednički kolosek, a sada su rutinski zabeležili i trijumf protiv crveno-belih.

Imali su gosti više od igre tokom prvog dela susreta, mada se mora istaći i da su se momci u crveno-beloj sportskoj opremi odlučili na nadigravanje, ne želeći da ispred golmana Strahinje Markovića "parkiraju autobus".

Gosti u 41. minutu uspevaju da zatresu mrežu Sinđelića, ali je na asistenciju pomoćnog sudije, glavni arbitar Aleksandar Radovanović gol Marka Lekića poništio zbog ofsajd pozicije.

Ipak, samo par trenutaka kasnije isti grač se ipak upisao u listu strelaca. Grešku domaćih defanzivaca iskoristio je Uroš Knežević na koga je u šesnaestercu startovao Draško Đorđević i sudija Radovanović je pokazao na belu tačku. Protesti crveno-belih nisu urosili plodom, a siguran izvođač najstrože kazne bio je već pomenuti Marko Lekić.

U nastavku susreta promene rezultata nije bilo sve do nadoknade vremena kada su gosti iskoristili novu grešku crveno-belih, a egzekutor je bio Đorđe Petrović.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Slavlje "optičara" nakon drugog pogotka

 

- Srpska liga Beograd, 14. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Teleoptik (Zemun) 0:2 (0:1)

Strelci: M. Lekić 45`(11.m), Đ. Petrović 90`

Stadion: FK Sinđelić

Sudija: Aleksandar Radovanović (Beograd)

Žuti kartoni: D. Đorđević, M. Mladenović (Sinđelić)

Sinđelić (Beograd): Marković, Ačanski (Radlovački), Obradović (Radoičić), Mladenović, Lazić, Kolarević, Milisavljević, Andrić, Dragojlović (Đermanović), Đorđević, Civrić (Savić).

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, U. Petrović (Čalić), Đorđević, Stanković, Radojević, Borović (Bogosavljević), Lekić, Đ. Petrović, Đurić (Miladinović), Knežević (Stamenković), Cvetojević (Čermelj).

U poslednjem jesenjem kolu Teleoptik dočekuje surčinsko Jedinstvo, dok će ekipa Sinđelića gostovati na stadionu podno Nebojšine kule ekipi GSP Polet Dorćol.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading