ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Odluka je jednoglasna - evo kako će klub reagovati na rešenje Fudbalskog saveza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo bure u kragujevačkom fudbalu podigla su dešavanja tokom susreta 11. runde Treće lige Kragujevca.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Odluka je jednoglasna - evo kako će klub reagovati na rešenje Fudbalskog saveza!

Foto: FK Kragujevac

Kraj meseca oktobra trebao je da predstavlja praznik fudbala u Kragujevcu. Naime, istoimena ekipa je na svom terenu ugostila dotadašnjeg lidera šampionata Šumadiju iz Čumića i svi u redovima domaćina nadali su se da "velikim skalpom" mogu načiniti značajan iskorak ka gornjem domu tabele.

 

Sam utakmica i jeste predstavljala praznik fudbala. Domaći sastav je u drugom delu prvog poluvremena uspeo da stigne do dva gola prednosti, ali su favorizovani gosti do odlaska na odmor uspeli da uhvate rezultatski priključak nakon opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Očekivalo se da će nastavak meča doneti još bolju fudbalsku predstavu, ali je u 74. minutu susreta došlo do ekscesa koji je bacio ljagu na dobru fudbalsku predstavu.

Naime, nakon jednog starta na terenu došlo je do koškanja. Gosti su opkolili jednog domaćeg fudbalera kojem je u pomoć pritrčao saigrač i usled navedenog je kasnije nagrađen crvenim kartonom.

Kako rukovodstvo domaće ekipe ističe, u tim momentima i jedan od pristalica FK Kragujevac je preskočio ogradu, ali je istog momenta i vraćen na tribinu bez bio kakvog kontakta sa učesnicima fudbalske predstave.

Epilog svih dešavanja bila je odluka gostiju da napuste teren u ne nastave meč.

Povodom svih dešavanja, Fudbalski savez grada Kragujevca doneo je odluku da se prekinuti susret Treće lige Kragujevca ponovi, a novi termin za odigravanje meča jeste 19. novembar sa početkom od 11 časova.

Foto: FK Kragujevac

Odluga FS grada Kragujevca

 

Tim povodom javnosti se ogratilo i rukovodstvo FK Kragujevac:

- Fudbalski klub Kragujevac ovim putem obaveštava fudbalsku javnost da su Uprava i članovi FK Kragujevca jednoglasno odlučili da će poštovati odluku fudbalskog saveza grada Kragujevca, vezano za utakmicu protiv FK Šumadija iz Čumića, i da se na istu neće žaliti - ističu iz redova crveno-plavih i dodaju:

- Ponovljena utakmica je zakazana za 19.11.2023. u 11h na stadionu u Košutnjaku. Uvek smo kao klub negovali fudbalske vrednosti i trudićemo se da tako i ostane. Zato smo izabrali da i ovaj put dokažemo da nam je fudbalski teren važniji od zelenog stola i da ćemo kroz igru pokazati kvalitet i želju za pobedom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading