DERBI ZA JESENJEG ŠAMPIONA: Polusezona Sinđelića i Novog Beograda staje u 90 minuta!

Autor:

Sport

16.11.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subota je dan odluke.

DERBI ZA JESENJEG ŠAMPIONA: Polusezona Sinđelića i Novog Beograda staje u 90 minuta!

Foto: FK Sinđelić 2012 Ugrinovci

FK Sinđelić 2012

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) ekipa Sinđelića 2012 (Ugrinovci) ugostiće sastav Novog Beograda, utakmica je zakazana za subotu, 18. novembar od 13 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta započeo je svoju treću sezonu u trenutnom rangu, u prethodne dve nije imao zapažene rezultate, ali je sada jedan od konkurenata za najviši plasman na tabeli. Tim iz Ugrinovca se sa učinkom od devet trijumfa, dva remija i jednog poraza nalazi na deobi prve pozicije na tabeli sa još dva sastava.

Na gostovanjima Sinđelić ima maksimalnih šest od šest, ali je pred svojim navijačima upisao sve „kikseve“, ceo plen sa njihovo terena odneo je Srem iz Jakova (0:3), dok su po bod uspeli da zabeleže Blokovi i BSK 1925 iz Batajnice. U Ugrinovcima trenutno „stanuje“ drugi najbolji napad u ligi, i četvrta najbolja odbrana dosadašnjeg toka prvenstva.

Nedeljni gost u Ugrinovcima biće dugogodišnji član Međuopštinske lige, koji je rezultatima ove godine istakao kandidaturu za plasman u Prvu beogradsku ligu. Skor Novog Beograda je isti kao i Sinđelića, jedina razlike je u tome što je tim sa Novog Beograda u dosadašnjem toku prvenstva postigao jedan gol više.

 

 

Što se tiče ovogodišnjih gostovanja Novog Beograda, svoj bodovni saldo na gostujućim terena obogatili su sa 15 bodova, dok su u samo jednoj situaciji ostali praznih šaka, na gostovanju ekipi Velike Moštanice poraženi su rezultatom 3:0.

Dosadašnji dueli ova dva tima bili su jako zanimljivi, i uvek je garantovana goleada. Na šest utakmica viđeno je ukupno 28 golova, a ni na jednoj od tih mečeva nije bilo manje od tri gola. Takođe, utakmice Sinđelića i Novog Beograda nisu do sada završene remijem, oba tima trenutno imaju po tri trijumfa, što garantuje odličan susret za vikend.

Sinđelić 2012 (Ugrinovci) – Novi Beograd

Subota, 18. novembar od 13 časova

Stadion u Ugrinovcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading