TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH: Gostujućih fudbalera nije bilo, ali se u Knićaninu ipak igrao fudbal!

Autor:

Sport

16.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji kraj jesenjeg dela sezone.

TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH: Gostujućih fudbalera nije bilo, ali se u Knićaninu ipak igrao fudbal!

Foto: FK Potisje Knićanin

Proteklog vikenda odigrano je poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva "A lige" FS grada Zrenjanina, svi mečevi po rasporedu bili su zakazani za nedelju, 12. novembar.

Republika

"Kuglice" su odlučile da Potisje u poslednjem kolu ugosti tim OFK Kleka, domaći sastav je do ovog kola osvojio 30 bodova, što je bilo dovoljno za deobu druge pozicije na tabeli, dok su gosti sa 12 bodova manje držali sedmo mesto.

Sve je bilo spremno za fudbalski praznik u Knićaninu, ali do duela sa sastavom Kleka nije došlo, gosti na ovaj susret nisu došli zbog nedovoljnog broja igrača. Nisu dozvolili fudbaleri Potisja da "propadne" sva organizacija utakmice (dolazak sudije, navijača, priprema terena), već su odigrali između sebe revijalan meč, treba istaći da je sudijska trojka ostala na terenu i da je odsudila utakmicu između "dva domaća sastava."

Veliki broj klubova ima problema sa brojnim stanjem igračkog kadra, privatne obaveze i posao obično znaju da se ispreče ispred "kotrljanja lopte", ali to nije slučaj u Potisju, što se i dokazalo proteklog vikenda kada je ekipa Potisja napravila dva sastava od po 11 fudbalera za revijalni susret. 

Nakon utakmice, imajući u vidu da je kraj jesenjeg dela polusezone, usledilo je i treće poluvreme, raspoloženje je bilo na nivou zbog vrlo dobrih rezultata, svi igrači su dali svoj maksimum u trećem poluvremenu, zajedno sa upravom, navijačima i prijateljima kluba. Klubu je u susret izašao pevač Nenad Nikolić, koji je uz ekipu bio, zajedno sa svojim klavijaturistom, Slobodan Prohaskim, u više navrata. 

Ekipa Potisja zimsku pauzu provešće na deobi druge pozicije na tabeli, sa četiri boda zaostatka za liderom, koja su svakako dostižna, imajući u vidu da će na proleće timovi imati priliku da osvoje maksimalnih 39 bodova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading