BITAN DUEL ZA PLASMAN U PLEJ-OF: Sloga i Polet traže bodove za mirniji "zimski san"!

Autor:

Sport

16.11.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi ovogodišnji duel završen je najnepopularnijim rezultatom među navijačima (0:0).

BITAN DUEL ZA PLASMAN U PLEJ-OF: Sloga i Polet traže bodove za mirniji "zimski san"!

Foto: FK Polet Trbušani

U okviru 14. kola Zapadno-moravske zone ekipa Poleta (Trbušani) ugostiće sastav Sloge iz Bajine Bašte, utakmice je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova.

Republika

Sastav Poleta je u promenjivoj formi započeo sezonu, igralo se po principu toplo-hladno, da bi u drugom delu jesenjeg dela prvenstva, tačnije na poslednja četiri meča zabeležena su isto toliko poraza, što je "upalilo alarm" u Trbušanima. Trenutno se ekipa sa 13 osvojenih bodova nalazi na devetoj poziciji na tabeli, što je dovoljno za plej-aut mesto. 

Upao je Polet u krizu rezultata, a veliki problem predstavlja i broj primljenih golova, golman sastava iz Trbušana je savladan u 28 navrata, što ekipu stavlja na treće mesto u ligi po broju primljenih golova, odmah iza dva poslednjeplasirana tima.

Polet će u nedelju odmeriti snage sa prošlogodišnjim članom Srpske lige Zapad, trenutno sedmoplasiranim timom sa 16 osvojenih bodova. Sloga je svoj bodovni saldo obezbedila preko četiri trijumfa i isto toliko remija, dok je u pet navrata sastav iz Bajine Bašte ostao praznih šaka.

U nešto slabijem ritmu je Sloga ušla u povratničku sezonu u zonskom rangu, u uvodnih pet kola osvojena su samo četiri boda, ali je kasnije forma podignuta, pa su stigli i nešto bolji rezultati, što je doprinelo i plasmanom na sredini tabele.

Kada je u pitanju trenutna forma, ona je delimično na strani tima iz Bajine Bašte, ali se Sloga, baš kao i Polet ne može pohvaliti rezultatima u poslednjih par nedelja. Prvi duel ova dva sastava završen je nerešenim rezultatom, bila je to utakmica u kojoj su mreže mirovale.

Polet (Trbušani) - Sloga (Bajina Bašta)

Nedelja, 19. novembar od 13 časova

Teren Poleta, Trbušani

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading