DIREKTAN OKRŠAJ REŠAVA PITANJE JESENJEG ŠAMPIONA: Sinđelić iz Lipnice ugostiće tim Mladosti iz Donje Borine!

Autor:

Sport

16.11.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

90 minuta odluke u nedelju.

DIREKTAN OKRŠAJ REŠAVA PITANJE JESENJEG ŠAMPIONA: Sinđelić iz Lipnice ugostiće tim Mladosti iz Donje Borine!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Sinđelića iz Lipnice ugostiće sastav Mladosti iz Donje Borine, utakmica je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova.

Republika

U nedelju će se na terenu u Lipnici odlučivati ko će biti jesenji šampion lige, trenutno Sinđelić i Mladost dele prvo mesto sa po 32 osvojena boda, i upravo ova dva tima će u direktnom susretu odlučiti ko će zimovati na prvom mestu na tabeli. 

Domaćin predstojećeg meča je na domaćem terenu na maksimalnom učinku, baš kao i nedeljni rival, ali su oba tima na gostovanjima upisala po dva remija. Sinđelić je osvojio bod u prvom i desetom kolu, dok je Mladost to učinila u drugom i šestom takmičarskom vikendu.

Sastav Mladosti se pored prve pozicije u ligi izdvaja i po broju datih, odnosno primljenih golova. Fudbaleri tima iz Donje Borine su mrežu rivala tresli u 47 situacija, dok je njihov golman savladan u samo deset navrata, i po tim paramterima su na prvom mestu u prvenstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sindjelic_lipnica

 

Drugi najbolji napad u ligi je upravo Sinđelićev, dok je odbrana tima iz Lipnice treća u prvenstvo po broju primljeih golova. Po paramteru "GR" (gol razlika), reč je o dve ekipe koje dominiraju u odnosu na ostale rivale u ligi.

Forma i iskustvo su svakako na strani Mladosti, imajući u vidu da se nalaze u dužoj seriji trijumfa i da su tim koji je bio i prošle godine u samom vrhu tabele međuopštinske lige, dok je Sinđelić prošlogodišnji šampion opštinskog ranga, i sigurno da to može biti jedan od faktora koji će uticati na krajnji ishod susreta.

Sinđelić (Lipnica) - Mladost (Donja Borina)

Nedelja, 19. novembar od 13 časova

Teren u Lipnici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading