BORBA ZA VRH TABELE: U poslednjim sekundama igre gol vredan remija!

Autor:

Sport

16.11.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola završen remijem.

BORBA ZA VRH TABELE: U poslednjim sekundama igre gol vredan remija!

Foto: OFK Brestač

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Poleta (Nikinci) ugostila je sastav Brestača. Domaći su u meč ušli sa sedme pozicije, dok su gostujući tim dva mesta iznad i zauzima peto mesto na tabeli.

Republika

Od samog početka utakmice videlo se da će ovo biti pravi derbi. Ekipa iz Brestača prva preti iz nekoliko dobrih prilika, međutim domaći iz kontranapada uz fantastičnu igru Miloša Stevanovića dolaze do prvog pogotka, 1:0. Goste nije poremetio rezultat i nastavljaju da napadaju ka golu protivnika, u 28. minutu igre loptu uzima David Trajković, koji preciznim šutem pogađa mrežu Milana Mandića i vraća utakmicu u egal.

U nastavku drugog dela utakmice sličan odnos snaga na terenu ali ovog puta fudbaleri iz Brestača prvi dolaze do promene rezulata u 55. minutu, posle par driblinga Trajkovića i šuta, na odbijenu loptu natrčao je Jovanović i pogađa za 2:1 za goste.

Republika

Foto: OFK Brestač

Prošlogodišnji šampioni odlični i u višem rangu

Domaći sastav nakon primljenog gola preuzima inicijativu i kreće da napada sa svih strana, što se pokazalo uspešnim u 63. minutu kada se Nikola Petrović koji je sa klupe ušao samo dva minuta ranije,  našao u situaciji jedan na jedan sa golmanom i pogodio, 2:2. Svega pet minuta kasnije Vladimir Petrović u 68. minutu igre nakon lepo kreirane akcije njegovih saigrača pogađa i menja rezultat utakmice, 3:2.

Igra se nastavlja na sredini terena, i onda kada su svi mislili da je kraj u 89. minutu Stefan Simić izvodi korner, a Marko Nikolić rezervista OFK Brestača skače i glavom šalje loptu u gol za konačih 3:3.

Polet (Nikinci) - OFK Brestač 3:3 (1:1)

Polet: Mandić, Petković, Cvijanović, D. Petrović, V. Petrović, Stevanović (od 46’ Božić), Obrenović, Jovanović, Radović (od 61’ Damjanović), Vidić (od 46’ Nešković), Ristanović (od 61’ Petrović)

Brestač: Košutić, N. Kovačević, Trajković (od 74’ Nikolić), D. Kovačević, Sretković, Marin, Jovanović, Cvetković (od 64’ Vukosavljević), Simić, Ivanović, Dubak (od 74’ Radočaj)

U narednom kolu Polet dočekuje ekipu Fruškogorca (Krčedin), dok OFK Brestač gostuje Rudaru (Vrdnik).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading