OPUŠTANJA NEMA: Novoselci traže pobedu u derbiju i poručuju - SVI NA STADION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.11.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi poslednje poglavnje jesenjeg dela šampionata.

OPUŠTANJA NEMA: Novoselci traže pobedu u derbiju i poručuju - SVI NA STADION!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Još svega 90 minuta igre ostalo je do okončanja prvog dela šampionata u okviru Raške okružne lige, a upravo navedena takmičarska runda donosi i veliki derbi nakon kojeg će biti poznato i ime kluba koji će u nastavku šampionata imati priliku da konkuriše za visok plasman.

 

Na stadionu "Dragoje Radovanović" snege će odmeriti trenutno sedmoplasirana i osmoplasirana ekipa navedenog ranga takmičenja, Omladinac iz Novog Sela i Ibar iz Mataruške Banje.

U ovom momentu gosti iiz Mataruške Banje imaju bod više na kontu, ali se mora istaći da predstojeći rivali u meč ulaze dobrog raspoloženja s obzirom da su u prethodne dve takmičarske runde zabeležili isto toliko trijumfa. Ekipa omladinca je savladala Radnik iz Ušća (2:0) i baljevački Rudar (2:1), dok je Ibar bio bolji u duelima protiv Mladosti iz Vrdila i Koštampolja iz Delimeđe ostvarivši trijumfe rezultatima 4:0, odnosno 2:1.

Pobednik predstojećeg meča mogao bi da stigne i do važnih bodova koji bi im na proleće omogućili i borbu za vrh tabele pošto trenutno vodeći sastav Borca iz Vraneša ima svega osam, odnosno devet bodova više u odnosu na rivale u predstojećem derbi susretu.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Sledi derbi sredine tabele

 

- Raška okružna liga, 13. kolo:

Omladinac (Novo Selo) - Ibar (Mataruška Banja)

Stadion: "Dragoje Radovanović"

Datum: Nedelja, 19. novembar

Početak: 13 časova

Da će predstojeći duel doneti mnogo neizvesnosti, govori podatak da su dve ekipe u poslednja četiri prvenstvena duela zabeležile po jedan trijumf uz dva remija i gol koeficijent 7:5 u korist sastava iz Mataruške Banje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading