VEROVALI, ILI NE: Utakmica četvrtfinala kupa prekinuta nakon 15 minuta igre - razlog je neverovatan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan kraj kup duela.

VEROVALI, ILI NE: Utakmica četvrtfinala kupa prekinuta nakon 15 minuta igre - razlog je neverovatan!

Foto: OFK Bečej 1918

Malobrojna publika na stadionu "kraj Tise" u Bečeju prisustvovala je petnaestominutnoj fudbalskoj predstavi u okviru Kup Područnog fudbalskog saveza Subotice.

 

U okviru četvrtfinala kup takmičenja snage su trebale da odmere ekipe OFK Bečeja 1918 i Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva. Predstavnik Srpske lige Vojvodina svakako je predstavljao aspolutnog favorita u duelu protiv sastava iz Karađorđeva koji u ovom momentu zauzima desetu poziciju na tabeli Vojvođasnke lige Sever.

Favorit je vrlo brzo pokazao i da su očekivanja bila realna, s obzirom da su su golovima Kobiljskog u petom i Živkova u 15. minutu susreta stigli do ubedljive prednosti od 2:0, nakon čega je usledio potpuni šok za sve prisutne 

Naime, na samom početku meča u redovima gostujuće ekipe povredio se Uroš Božović, a kada je nakon četvrt sata utakmice istu sudbinu doživeo i Milan Bogićević, sudiji ovog meča Goranu Tešanoviću nije preostalo ništa drugo, nego da odsvira kraj susreta, s obzirom da su gosti ostali na terenu sa svega šest fudbalera.

Treba napomenuti da je ekipa Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva u Bečej doputovala sa svega osmoricom igrača, a kako su istakli iz redova sportskog kolektiva iz Karađorđeva, razlog toga je činjenica da je meč igran tokom radne nedelje i da nisu bili u mogućnosti da okupe više od osmorice igrača koji mogu da nastupe na kup susretu.

Foto: OFK Bečej 1918

Na Gradskom stadionu kraj Tise se igralo svega 15 minuta

 

- Kup PFS Subotica, četvrtfinale:

OFK Bečej 1918 (Bečej) - Solunac N&Đ Jerković (Karađorđevo) 2:0 - prekid u 15. minutu

Strelci: Kobiljski u 5. i Živkov u 15. minutu

Stadion: Gradski stadion kraj Tise

Gledalaca: 17

Sudija: Goran Tešanović (Srbobran)

OFK Bečej 1918 (Bečej): Strainić, Varga, Ćuk, Vorgučin, Milovanović, Milinković, Nađpal, Tomić, Kobiljski, Živkov, Krmar.

Solunac N&Đ Jerković (Karađorđevo): Kustudić, Paripović, Kangrga, Bogićivić, U. Božović, Maksimović, Radović, M. Božović.

Iako će konačan sud o prekinutoj utakmici dati organi fudbalskog saveza, potpuno je jasno da će se ekipa OFK Bečeja 1918 plasirati u polufinale Kupa PFS Subotica, ali svakako gorak ukus u ustima ostaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading