TITULA JESENJEG PRVAKA SE SLAVI U PROKUPLJU: Tim iz Đakusa na teškom gostovanju završava prvi deo sezone!

Autor:

Sport

17.11.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li sastav Kosovca da pokvari planove Jug Bogdanu?

TITULA JESENJEG PRVAKA SE SLAVI U PROKUPLJU: Tim iz Đakusa na teškom gostovanju završava prvi deo sezone!

Foto: FK Jug Bogdan Đakuš

U okviru sedmog kola Topličke okružne lige ekipa Kosovca ugostiće sastav Jug Bogdana iz Đakuša, utakmica je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog meča, tim iz Prokuplja je dugogodišnji učesnik okružnog ranga, i u poslednjih par sezona ekipa se nalazi u samom vrhu tabele na kraju takmičarske godine. Trenutno se sastav Kosovca sa deset osvojenih bodova nalazi na deobi pete pozicije na tabeli, uz meč manje u odnosu na ekipu sa kojom deli mesto na tabeli.

Igra u dobroj formi ekipa Kosovca ove godine, zabeležena su tri trijumfa uz po jedan remi i poraz, trenutno se igrači nalaze u dobroj seriji, vezali su tri utakmice bez neuspeha, a u tom periodu su osvojili šest bodova (dva pobede i jedan nerešeni ishod).

Republika

Foto: FK Kosovac Prokuplje

Kosovac spreman da pokvari raspoloženje jesenjem prvaku

Kosovac će u nedelju ugostiti jesenjeg šampiona, tim iz Đakuša je na kolo pre kraja prvog dela prvenstva uspeo da osigura prvo mesto na tabeli, na kojem će provesti zimsku pauzu. Sastav Jug Bogdana je sa učinkom od pet trijumfa i jednog remija prvi prošao kroz cilj, prvi deo trke.

Jedini put kada je aktuelni lider ostao bez celog plena, desio se u trećem kolu kada je ekipa gostovala sastavu Dobriča (Pejkovac) i tom prilikom je zabeležen remi, 2:2. Trenutno je aktivna serija od tri pobede, jesenja titula je obezbeđena i sada je po igračima došlo vreme da se na pravi način, sa nova tri boda ode na zimsku pauzu.

Dueli ova dva tima u prošlim sezonama su garantovali golove, protekle takmičarske godine ukupno u oba meča publika je imala prilike da vidi čak deset pogodaka.

Kosovac (Prokuplje) - Jug Bogdan (Đakuš)

Nedelja, 19. novembar od 13.30

Teren Kosovca

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

18.11.2023 12:03

Postovani urednici, ekipa nije iz “ЂакуШа” kao sto ste naveli vec iz “Ђакуса”. Pre objave nije na odmet malo proveriti sta je napisano. Sportski pozdrav iz Djakusa!