U KOVILJU BITKA SVIH BITAKA: Šajkaš i Fruškogorski partizan odlučuju o titulu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

17.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li tim iz Bukovca da pomrsi račune prošlogodišnjem članu višeg ranga.

U KOVILJU BITKA SVIH BITAKA: Šajkaš i Fruškogorski partizan odlučuju o titulu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Šajkaš Kovilj

Predstojeći takmičarski vikend Prve novosadske lige rezervizan je za derbi prvog dela sezone koji će se igrati u Kovilju gde će Šajkaš 1908 ugostiti Fruškogorski partizan iz Bukovca, utakmica je zakazana za subotu, 18. novembar od 13 časova.

Republika

Tim iz Kovilja je prošle godine bio član Vojvođanske lige, ali je usled slabijih rezultata završio u zoni ispadanja, međutim već sada je ekipa istakla kandidaturu za ekspresan povratak. Trenutno se Šajkaš sa 36 osvojenih bodova nalazi na prvoj poziciji na tabeli, sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, ujedno i protivnika predstojećeg vikenda.

Sastav Šajkaša je jako kvalitetan, zadržan je kostur iz prošle sezone, došlo je do sitnih izmena, ali je cilj u klubu svima jasan, a to je ekspresan povratak u viši rang. Tim iz Kovilja je u dosadašnjem toku prvenstva pokazao da igra baš koliko je dovoljno da se ostvari što bolji rezultat.

 

 

Subotnji gost u Kovilju biće jedan od izazivača prošlogodišnjem članu višeg ranga za najviši plasman, tim iz Bukovca je sa 33 osvojena boda na deobi druge pozicije na tabeli. Pored deset trijumfa Fruškogorski partizan je zabeležio dva remija i jedan poraz, jedini tim koji je uspeo da uzme ceo plen protiv njih je Petrovaradin koji je slavio sa ubedljivih 5:0.

Gostovanja crno-belima iz Bukovca nisu omiljena ove sezone, zabeležena su četiri trijumfa, uz po jedan remi i poraz, ali se trenutno ekipa nalazi u seriji od četiri vezane pobede van svog stadiona, i u odličnom raspoloženju stižu u Kovilj da se "pobiju" za prvo mesto na tabeli i titulu jesenjeg prvaka lige.

Poslednji put ova dva tima ligaški meč odigrala su u sezoni 21/22, i te godine je oba puta slavio Šajkaš.

Šajkaš 1908 (Kovilj) - Fruškogorski partizan (Bukovac)

Subota, 18. novembar od 13 časova

Teren u Kovilju

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading