NOVI LAGATOR PLENI SVOJIM IZGLEDOM: Nakon istorijske utakmice na novom sportskom objektu, pristalice kluba će biti oduševljene još jednom novinom! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAvijači će biti oduševljeni.

NOVI LAGATOR PLENI SVOJIM IZGLEDOM: Nakon istorijske utakmice na novom sportskom objektu, pristalice kluba će biti oduševljene još jednom novinom! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Loznica

Generacije lozničkih fudbalera i navijača čekale su na ovaj trenutak. "Bubamara" se zakotrljala i na novom sportskom objektu, a u klupskim analima će ostati upamćeno da su domaćini u premijernom susretu savladali ekipu Vrelo Sporta rezultatom 3:2, a premiejrni pogodak delo je Dragiše Komarčevića.

 

Do kraja jesenjeg dela šampionata loznički fudbaleri će gostovati u Zablaću Omladincu, tako da se očekuje da će narednog proleća novi "Lagator" biti poprište sjajnih utakmica kojima će zeleno-beli formirati sastav akoji će već naredne jeseni krenuti u borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije, s obzirom da je teško poverovati da Lozničani u ovom momentu mogu nadoknaditi bodovni zaostatak za vodečim ekipama, čačanskim Borcem 1926 i FAP Pribojem.

Istovremeno navijači lozničkog kluba mogu se pohvaliti i još jednom novinom.

 

Naime, u prodaju su pušteni svileni šalovi kluba čija je cena 1.000 dinara, a svi zainteresovani, za dodatne informacije mogu kontaktirati klub putem zvaničnih klupskih stranica na društvenim mrežama.

Da podsetimo, ekipa Loznice je u dosadašnjoj fazi takmičenja u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana ostvarila skor od osam pobeda i po tri remija i poraza i sa ukupno 27 osvojenih bodova zauzimaju četvrtu pozicijusa bodom manje u odnosu na trećeplasiranu Slogu iz Požege koja je prethodnog vikenda načinila prvorazrednu senzaciju savadavši minimalnim rezultatom 1:0 u Priboju ekipu FAP-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading