VIKEND KAKAV SRPSKI FUDBAL NE PAMTI: Više ništa neće biti isto - sjajni infrastrukturni uslovi će omogućiti napredak najvažnije sporedne stvari na svetu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisane su nove stranice srpske fudbalske istorije.

VIKEND KAKAV SRPSKI FUDBAL NE PAMTI: Više ništa neće biti isto - sjajni infrastrukturni uslovi će omogućiti napredak najvažnije sporedne stvari na svetu!

Foto: FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Prethodni vikend zasigurno će biti zlatnim slovima upisan u analima srpskog klupskog fudbala.

 

Godinama unazad čuju se priče kako je jedan od osnovnih problema srpskog klupskog fudbala loša infrastruktura koja onemogućava talentima da se razvijaju na željeni način, ali i zbog čega publika nema želju da posećuje sportske priredbe.

Navedeno se može pokazati i tačnim u slučaju grada Leskovca i ekipe GFK Dubočice koja od nedavno nastupa takođe na novoizgrađenom stadionu, a pored rezultata na terenu, vidljiv je i povratak publike na tribine, tako da su utakmice kluba iz "srpskog Mančestera" najposećenije u okviru Prve lige Srbije.

Nakon vikenda za nama srpski fudbal je postao bogatiji za dva velelepna sportska objekta. "Lagator" u Loznici je već bio poprište borbe za bodove, a u klupskim analima će ostati upisano da su se u prvom susretu na novoizgrađenom stadionu sastale ekipe Loznice i Vrelo Sporta i da je domaćin slavio rezultatom 3:2.

 

 

Sa druge strane, stadion "Kraljevica" u Zaječaru takođe je svečano otvoren, a na njemu će prvi prvenstveni duel biti odigran narednog proleća kada će u okviru 18. kola Zone Istok ekipa Timoka 1919 dočekati Hajduk Veljka iz Negotina.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju stadiona "Kraljevica"

 

Zahvaljujući naporima predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije i u narednom periodu će biti značajnih ulaganja u sportsku infrastrukturu. Radovi na izgradnji Nacionalnog stadiona kreću, uskoro će otpočeti i radovi na stadionima "Čika Dača" u Kragujevcu i "Čair" u Nišu, a spisak velelepnh sportskih objekata, tu se neće završiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading