O ZNAČAJU POBEDE NE VREDI GOVORITI: Trener crveno-belih spušta loptu na zemlju - dobro znamo šta je naš prioritet! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija, ili ne...

O ZNAČAJU POBEDE NE VREDI GOVORITI: Trener crveno-belih spušta loptu na zemlju - dobro znamo šta je naš prioritet! (VIDEO)

Foto: OFK Vršac

Pre nešto više od jedne decenije OFK Vršac, tada pod imenom Vršac junajted, bio je član Područne fudbalske lige Pančevo, a ove jeseni ispisuje nova poglavlja klupske istorije.

 

Šesti dan meseca decembra ostaće večito upamćen kao dan kada je zabeležen najveći uspeh u više od jednog veka dugoj istoriji fudbalske igre u Vršcu.

Pogotkom Miloša Milivojevića u 66. minutu susreta protiv kruševačkog Napretka, crveno-beli su obezbedili plasman među osam najboljih srpskih fudbalskih klubova, a po okončanju meča trener Zoran Kostić nije krio zadovoljstvo, ali je istovremeno ukazao na ono što je Vrščanima daleko važnije:

- Bila nam je čast da možemo da se odmerimo sa superligašem. O značaju pobede ne vredi govoriti. Čestitao bih celokupnoj ekipi. Ovo je nagrada za sve što smo do sada učinili i ovo će biti dodatni motiv za ono što nas očekuje u nastavku takmičenja u Prvoj ligi Srbije, jer mi znamo šta je naš prevashodni cilj.

 

 

Da podsetimo, Vrščani u ovom momentu zauzimaju osmu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, a već u nedelju 10. decembra ih očekuje važan susret na "Toyo Tires Areni" protiv ekipe Inđije, čime spuštaju zavesu na prvi deo šampionata.

Svakako će naredno proleće biti veoma zahtrvno kada su u pitanju crveno-beli fudbaleri. Pored borbe za plasman u plej-of fazu prvoligaškog karavana, očekuje ih i poslastica u vidu četvrtfinala Kupa Srbije, kada će na Gradski stadion stići možda i neki od velikana srpskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading