ZALOG ZA BUDUĆNOST: Mladi golman je parafirao ugovor - klub je dobio čuvara mreže na duže staze!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani golman stigao u Bešku.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Mladi golman je parafirao ugovor - klub je dobio čuvara mreže na duže staze!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na visokoj petoj poziciji, ali i sa priličnim bodovnim deficitom u odnosu na imenjaka it Divoša.

 

Plavo-beli su tokom prvog dela takmičenja ostvarili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija i teško je očekivati da će sastav iz Beške u prvoj polovini naredne kalendarske godine imati priliku da se uključi u borbu za vrh tabele, s obzirom da su već pomenuti Hajduk iz Divoša, kao i Sloboda iz Donjeg Tovarnika i Jedinstva iz Rumenke, bodovno prilično odmakli.

Zimsku pauzu rukovodstvo Hajduka koristi a jačanje igračkog kadra, a prvo pojačanje stiže iz redova prvoligaša iz Inđije.

Reč je o mladom golmanu Milošu Ćaliću, rođenom 2005. godine i koji će predstavljati bonus igrača i veliki zalog za budućnost sastava iz Beške.

Kompletnu dosadašnju karijeru Ćalić je proveo u redovima Inđije Toyo Tires.

 

 

Priliku za debi na golu novog kluba Ćalić će imati već u prolećnoj premijeri kada će ekipa Hajduka iz Beške na svom terenu dočekati trenutno trećeplasirano Jedinstvo iz Rumenke. Meč je na programu drugog dana meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading