HOSPITALIZOVAN ERA OJDANIĆ: Pevač hitno primljen u Urgentni centar!

Autor:

Zabava

19.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač mora da se operiše!

HOSPITALIZOVAN ERA OJDANIĆ: Pevač hitno primljen u Urgentni centar!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Pevač Era Ojdanić hitno je primljen u Urgentni centar. Pevač, kako saznaje Kurir, ima zakazanu intervenciju zbog čega trenutno boravi u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

On je vidno raspoložen dosao kod lekara i kako šalio se na svoj račun da je došao na remont da bi mogao da osvaja žene.

Inače, folker, tvrdi da nikada nije bio reckaroš i da su žene uvek prilazile njemu, te da je imao više od hiljadu ljubavnih afere, dok istovremeno naglašava da nikada nije napadao žene.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

- Nikada u životu nisam bio reckaroš, niti ću to biti. Nikada nisam napadao žene. one su mene. Istina je da se nisam branio, jer kako odoleti kad sam ceo život okružen lepim ženama. Nisam brojao, ali imao sam više od hiljadu žena - ispričao je poznati folker, pa dodao: 

- Koja žena ne voli da bude poštovana, cenjena, uvažena i da joj se uputi kompliment? Ne postoji, ja takvu nisam upoznao. Pogledaj kakav sam frajer! Pa šta ako je bilo hiljadu i kusur žena! Idem dalje! Dosta će biti kad onaj gore bude rekao da je dosta.

Era je progovorio i o navodima da je bio sa muškarcima, što se provlačilo po medijima, a on kaže da je to sve bila šala njegog prijatelja Bore Drljače. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Era Ojdanić

- Nas dvojica smo bili veliki drugari i prijatelji. Nikada se nismo zamerili i posvađali. Ja sam na sceni bio malo nemiran, a on je na to bio malo ljuboman. Onda mi je u šali govorio: "nešto si mi sumnjiv. Samo da znaš da sam ja uvek bio tobdžija" - kroz smeh je pričao za Alo Era Ojdanić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Teo

19.05.2024 23:08

Jedan SNS sendvičar manje