KOD MARTE SAVIĆ SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Pevačica pokazala dom, jedan detalj svima privukao pažnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kući je dominatan krem mermer, a elegancije nimalo ne manjka. Prema spekulacijama, par je potrošio barem 500.000 evra za opremanje ovog zdanja.

KOD MARTE SAVIĆ SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Pevačica pokazala dom, jedan detalj svima privukao pažnju! (FOTO)

Foto: Republika

Poznata pevačica Marta Savić nedavno je oduševila svoje fanove objavom na Instagramu, gde je pokazala kako uživa u luksuznoj vili koju je njen suprug Mile Kitić nedavno kupio u Dominikanskoj Republici. Fotografije sa prelepim pejzažima i luksuznim enterijerom oduševile su pratioce, a Marta je očigledno uživala u svakom trenutku provedenom na ovom egzotičnom mestu.

 

 

Pre toga nedavno je, Marta Savić proslavila svoj rođendan u porodičnoj atmosferi u njihovoj kući u Beogradu. Pevačica je podelila fotografije sa proslave na kojima pozira sa bliskim prijateljima i članovima porodice. U opisu fotografija, istakla je da je uživala u društvu "malog kruga velikih ljudi", ali da su joj nedostajali mnogi koji nisu bili prisutni ili se nisu slikali.

Foto: Instagram printscreen

Objava Marte Savić na Instagramu

 

U kući je dominatan krem mermer, a elegancije nimalo ne manjka. Prema spekulacijama, par je potrošio barem 500.000 evra za opremanje ovog zdanja.

- Volim da mi je u kući udobno i da je sređeno. Nekako, ako energija nije po mom, odmah se sklanjam. Mislim da je to skroz normalno i zato volim da ukrasim dom po svojim merilima - rekla je jednom prilikom pevačica. 

Inače, Marta Savić i Mile Kitić su svojim primerom pokazali da je moguće uspešno karijeru i porodični život, te da je važno pronaći vreme za odmor i uživanje, bez obzira na to gde se nalazili. Njihova porodična idila i luksuzni životni stil svakako intrigiraju javnost, a Marta očigledno uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading