POTVRDA JE STIGLA I OD STRANE TRENERA: Crvena zvezda bogatija za dvojicu novajlija - planirana su i nova pojačanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja su neophodna kako bi se ostvarili klupski ciljevi.

POTVRDA JE STIGLA I OD STRANE TRENERA: Crvena zvezda bogatija za dvojicu novajlija - planirana su i nova pojačanja!

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga jesenji deo šampionata u okviru Beogradske zone okončali su na jdanaestoj poziciji i u nastavku takmičenja predstoji im borba za opstanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od četiri pobede, tri remija i osam poraza i u ovom momentu se nalaze na šest bodova zaostatka u odnosu na Napredak iz Medoševca, ekipu koja se trenutno nalazi na poziciji koja omogućava baraž mečeve.

Kako bi što spremnije dočekali presudne prolećne borbe, Mokrolužani su angažovali dvojicu novajlija o kojima je govorio i šef stručnog štaba crveno-belih Vedran Matić:

- Pridružili su nam se Mihajlo Adamović defanzivac Dunava iz Prahova i Nikola Vagić iskusni vezista koji je ranije nastupao za Leštane i beogradski Hajduk. Očekujem da će nam obojica biti od velikog značaja. Gneralno, planiramo da svaku liniju tima pojačamo sa barem jednim, ili dvojicom fudbalera.

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Crveno-beli će na proleće biti znatno jači

 

U razgovoru za "Sportski žurnal" Matić je posebno istakao:

- Za sada nas niko nije napustio i trudićemo se da tako i ostane. Očekuje mda već dokazani Bogdanović, Stojčev, Đurić, Vukojević, Teofilović i Novaković, zajedno sa mlađim igračima Avramom, Tirnanićem, Mitićem, Mutavdžićem, Filipovićem, Nikoliem i drugim talentovanim momcima, budu glavni aduti u borbi za opstanak.

Istovremeno je strateg crveno-belih i najavio plan pripremnih utakmica:

- Za 27. januar je planirana utakmica sa GSP Polet Dorćolom, a četiri dana kasnije igramo sa Bežanijom. Trećeg dana februara igramo sa novobanovačkim Moladincem, a zatim slede Zvezdara, Lokomotiva, Vinča i Vrčin. Praktično čemo igrati u ritmu sreda-subota i namerno smo birali kvalitetne rivale. Želimo da znamo na čemu smo i da budemo spremni za ono što nas čeka - zaključio je Vedran Matić.

Kada je reč o prolećnoj takmičarskoj premijeri ekipa Crvene zvezde drugog dana meseca marta gostuje Balkan Mirijevu i biče to susret koji će u mnogome i odlučiti sudbinu crveno-belog kolektiva iz Malog Mokrog Luga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading