ODLUKA JE DONETA: On je izabran za najboljeg fudbalera prvog dela sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je obeležio uspešnu polusezonu.

ODLUKA JE DONETA: On je izabran za najboljeg fudbalera prvog dela sezone!

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge i treće pozicije i u nastavku šampionata očekuje ih borba za povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom dvadeset prvenstvenih mečeva zeleno-beli iz Inšie su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i šest poraza uz postignutih 22 i primljenih 18 pogodaka.

Po okončanju jesenjeg dela sezone navijači su izabrali i najboljeg pojedinca, a prestižnu nagradu je poneo iskusni Aleksandar Desančić.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjm fudbaleru sredine terena koji je u prvom delu šampionata odigrao 18 mečeva. Na terenu je proveo ukupno 1.402 minuta tokom kojih je postigao četiri pogotka, od kojih su tri uspešno realizovana jedanaesterca.

Treba napomenuti da je Desančić u Inđiju stigao leta 2021. godine iz albanskog Bilisa u kojem je imao četvoromesečnu odiseju.

Foto: Starsport

Uzdanica prvoligaša iz Inđije - Aleksandar Desančić

 

- Aleksandar Desančić:

Datum rođenja: 20. februar 1996. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Proleter (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), ČSK-Pivara (Čelarevo), Bežanija (Beograd), Napredak (Kruševac), Metalac (Gornji Milanovac), Bilis (Albanija)

Reprezentacija: Srbija U-19 (5 ut.)

Svakako će Desančić biti jedna od uzdanica zeleno-belih kada je u pitanju povratak u superligašku konkurenciju. Prvi izazov u nastavku šampionata Inđija Toyo Tires će imati 24. februara 2024. godine kada će u derbiju kola gostovati u predtonici ekipi RFK Grafičar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading