NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Jokić otišao na hokej, ali je glavna zvezda bila njegova ćerkica (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin svedočio pobedi Kolorada.

NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Jokić otišao na hokej, ali je glavna zvezda bila njegova ćerkica (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/SwipaCam

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić iskoristio je Ol-star pauzu u NBA ligi da, nakon što je odigrao utakmicu svih zvezda, odgleda NHL meč između Kolorado Avalanča i Vankuver Kenaksa.

Kada je Džoker bio u krupnom kadru na velikom ekranu, navijači u Denveru su počeli da mu skandiraju "MVP, MVP", ali je tada šou ukrala njegova ćerkica Ognjena Jokić.

Ona je svojim osmehom oduševila prisutne i postala glavna atrakcija večeri.

Inače, hokejaši Kolorada su u ovom meču uspeli da slave posle preokreta rezultatom 3:1, iako su posle prve trećine imali gol zaostatka.

Košarkaš iz Sombora je nedavno istakao koliko mu znače trenuci provedeni sa porodicom, ističući da su oni važniji od bilo kog trofeja. Za njega, čuti svoju ćerku kako se smeje predstavlja neprocenjivu sreću i čistu radost. Ovakvi momenti su mu dragoceni i predstavljaju pravu vrednost života.

Kada je reč o svojim željama, Nikola ističe da teži malim stvarima i pobedama, poput zdravlja svoje porodice i uspeha svojih konja na trkama. Ovakav skroman pristup životu donosi mu istinsku sreću, a dodaje i da su mu male pobede dragocenije od bilo čega velikog i sjajnog.

Nikola Jokić je prethodno uživao na Ol-star meču u Indijanapolisu, gde je, i pored poraza Zapada, pružio sjajnu igru. Srbin je meč svih zvezda završio sa 13 poena, četiri skoka i devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading