IPAK NISU U LJUBAVI: Sloboda Mićalović progovorila o filmu "Jorgovani", pa šokirala: "PREMA BOSILJČIĆU SAM SUROVA"

Autor:

Zabava

21.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo su par na velikom platnu, ali je istakla da u "Jorgovanima" njihov odnos nije tako bajan.

IPAK NISU U LJUBAVI: Sloboda Mićalović progovorila o filmu "Jorgovani", pa šokirala: "PREMA BOSILJČIĆU SAM SUROVA"

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Na predstojećem Međunarodnom filmskom festivalu FEST premijerno će biti prikazan film "Jorgovani". Reditelj Siniša Cvetić ponovo je spojio pred kamerama Slobodu Mićalović i Ivana Bosiljčića, koji su bili glumački par u romantičnom "Ranjenom orlu". Međutim, ovog puta, čini se, neće biti ništa od romatike.

Mićalovićeva je istakla da je film "Jorgovani" prepun crnog humora, a njen odnos sa Bosiljčićem je surovom odnosu. Glumica je rekla da joj je bio najveći izazov kako da predstavi svoju branšu, u priči koja okuplja glumce na žurki nakon uspešne premijere. Ona igra glumicu Katarinu, koja je u javnosti voljenija i priznatija od svog kolege i supruga Igora, u tumačenju Ivana Bosiljčića.

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

 

Prema njenim rečima, te večeri dešava se preokret, Bosiljčićev lik pomisli da može da nadmaši svoju suprugu, te njih dvoje postaju suparnici u želji da odmere snage ko koju poziciju ima.

- Tu je bilo najzahtevnije naći meru, da ne bude karikatura, a da opet ne budemo suviše fini prema našoj profesiji i onome kakvi umemo da budemo, a da ne bude rijaliti - navela je glumica u razgovoru za "Tanjug reflektor".

Mićalovićeva je "Jorgovane" nazvala romantičnom, crnom komedijom, u kojoj su Bosiljčić i ona, poznati kao par iz serije "Ranjeni orao" reditelja Zdravka Šotre, uspeli da se pokažu u novom svetlu.

- Vidim po komentarima da jedva čekaju da smo konačno opet na filmskom platnu nas dvoje. To je stvarno jako lepo - rekla je Mićalović.

Prema njenim rečima, u filmu ima puno komedije, a glumci su išli u dramu, koja je zahtevala da uđu dublje u neke situacije koje preživljavaju i kroz koje prolaze, pošto svako ima svoj problem.

Republika

Foto: Instagram pritscreen

 

- Igor (Bosiljčićev lik) ima problem nedovoljno ostvarenog glumca. Katarina ima problem prolaznosti - dolaze mlade glumice, jače, spremnije, lepše. Kako sad u korak s vremenom, šta će sada igrati - rekla je Sloboda.

Pošto se bude strahovi, lik Mićalovićeve postaje suroviji prema svima, a "opet drži taj svoj autoritet i tu svoju poziciju koja nju štiti od mogućih iskliznuća". Glumica je naglasila da gledaoci u "Jorgovanima" između nje i Bosiljčića sigurno neće videti tu vrstu romantike kao u "Ranjenom orlu".

- Apsolutno ne. Zato sam i rekla da je crna komedija. Videćete Bosketa i mene u surovom odnosu. Neće biti tako 'mirjamovski' lagan. Ne, naprotiv - objasnila je glumica.

Primetivši da se danas mladi reditelji plaše dugih, komplikovanih kadrova, Mićalović je istakla da to nije slučaj u "Jorgovanima", u kojima reditelj Siniša Cvetić ide između savremenog pristupa filmu, a opet je zadržeo kvalitetan filmski jezik.

- Gledaoci će morati i da sačekaju da se promeni kadar. Radimo na strpljenju, jer gubimo suštinu kad nas samo zaslepljuje slike. Mi smo se fokusirali na priču. Puno će se smejati, na moment da će zaplakati, ali će, verujem, izaći iz bioskopa dobro raspoložen - navela je glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading