Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić PONOVO ZAJEDNO u kadru: Pogledajte trejler za film "Jorgovani"!

Autor:

Zabava

31.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ljubavna komedija stiže u bioskope 29. februara.

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić PONOVO ZAJEDNO u kadru: Pogledajte trejler za film "Jorgovani"!

Foto: Foto Košutnjak film

Posle 15 godina Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo su se našli zajedno na filmskom platnu. Stari partneri opet su uplovili u ljubavnu avanturu u novoj romantičnoj komediji "Jorgovani", koja će se od 29. februara naći u bioskopima, a sada je objavljen i zvanični trejler filma.

U ovom filmu Sloboda i Ivan će pokušati da odgovore na pitanja da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera, šta krije prividni glamur popularnosti i da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske.

Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom "Jorgovani", obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.

 

RADNJA

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji publiku vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika... Pogledajte trejler:

 

 

GLUMAČKA EKIPA

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

PREMIJERA NA FESTU

Svečana premijera filma "Jorgovani" biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading