"NE ZNAM DA LI ĆE ME PUSTITI ŽENA" Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević se "pokačili" pred kamerama, pevačica ne pušta glumca nigde! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par se našalio tokom intervjua za Republiku!

Večeras se u jednom prestoničkom tržnom centru održala premijera ruskog filma "Izazov", u kom naš popularni glumac Miloš Biković igra jednu od glavnih uloga. Nakon razgovara sa njim, cvenim tepihom prošetali su i poznati par, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su za našu kameru priznali da ne pamte kada su bili ushićeniji.

- Trebalo bi da budemo svesni ovog momenta, jer ovo je istorijski film i možemo biti samo ponosni što imamo svog predstavnika iz prve ruke, našeg savremenika Miloša. Toliko mi je drago da je on deo ovog projekta, ne mogu da opišem rečima, zaista. Znam kolika je konkurencija tamo na tom tržištu, to je za nas nepojmljivo, ali bi trebalo da pokušamo da iz naše perspektive shvatimo koliki je to uspeh, a uspeh je veliki - ističe Bosiljčić za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević na premijeri filma "Izazov"

Kako je Biković najavio odlazak na Mesec, upitali smo poznati par da li bi se i oni odlučili na taj korak i šta bi tamo ostavili kao trag.

- Uh, kakvo pitanje - nasmejala se Jelena.

- Jao, jao... Ja ne znam da li bi me pustila žena (smeh) - istakao je Ivan, što je i nasmejalo i pevačicu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević na premijeri filma "Izazov"

- Bilo bi to divno iskustvo, sigurna sam. Ja jedva čekam da vidim kako izgleda taj svemir, a evo ovaj film je prvi koji je snimljen u svemiru, što je zaista veliki poduhvat, ne samo za filmsku ekipu, nego i za nas koji ćemo ga gledati - složila se Jelena sa suprugom u razgovoru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading