NAJPONOSNIJA MAJKA! Marija Biković privukla pažnju svih prisutnih, došla da podrži Miloša i otkrila u kakvim je odnosima sa SNAJKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su gledali u majku glumca Miloša Bikovića, koja nije krila da je ponosna na svog sina!

NAJPONOSNIJA MAJKA! Marija Biković privukla pažnju svih prisutnih,  došla da podrži Miloša i otkrila u kakvim je odnosima sa SNAJKOM! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Marija Biković

Na premijeru filma "Izazov", u kojem glavnu ulogu tumači naš popularni glumac Miloš Biković, stigla je i njegova majka Marija, koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Marija se pojavila u crnom kaputu, ispod kojeg je nosila sivi sako, koji je uklopila sa svojim sinom Milošem, koji je nosio sličnu kombinaciju. Miloš se pojavio sa svojom devojkom Ivanom Malić, a Marija je otkrila u kakvim je odnosima sa njim.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Marija Biković na premijeri filma "Izazov"

- Bliske smo, družimo se onoliko koliko stignemo, ona ima svoje obaveze, ja svoje. Večeras je nisam ni videla - rekla je Marija.

Ona je otkrila i koliko joj sin nedostaje, ali i koliko je ponosna na njega.

- Naravno da mi nedostaje, u Rusiji je on mnogo popularan i ljudi ga tamo vole. Ponosna sam na Miloša. Nisam odgledala film, pričao mi je kako je bilo na snimanju - bilo je izazovno. Očekujem baš nešto posebno - rekla je Marija i priznala da joj Miloš nedostaje kad je u Rusiji - istakla je ona za Blic.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković na premijeri filma "Izozov" sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading