"ŽELIM DA OSTAVIM TRAG U ISTORIJI" Miloš Biković planira odlazak na MESEC, spreman da pomeri SVE GRANICE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se pojavi na premijeri filma "Izazov" i progovorio o ostvarenju o kojem će se dugo pričati!

Večeras se premijerno u Srbiji prikazuje film "Izazov", u kojem naš najpopularniji mladi glumac Miloš Biković tumači glavnu ulogu. U okviru promocije ovog filma, koji je pre Beograda prikazan u Moskvi, Biković je obukao odelo kosmonauta i tako prošetao po jednom tržnom centru.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma "Izazov"

Biković se potom presvukao, ispozirao sa svojom devojkom Ivanom Malić, pa dao izjavu za Republiku.

- Ovo je prvi put da kada gledate jedan film, neverovatno je kako je snimljem, kao ta naučna-fantastika, na granici je. Ovo je drama, gde treba da se izvrši operacija na Međunarodnoj svemirskoj stanici, to je na granici mogućeg. Ali i ovaj film je do juče bio nemoguć. Pomerili smo granice - istakao je Miloš.

- Čast mi je kada mogu na taj način da učestvujem u jednom ovakvom filmu, ovo je stvaranje istorije, centralni filmski događaj u ovoj polovini veka. Ne znam koliko će vremena poći da čovečanstvo ode u kosmos da nešto snima. Krivo mi je što nisam otišao u svemir. Ali kažu da će drugi deo da rade na Mesecu... Otišao bih (na Mesec) pod uslovom da mogu da se vratim. To bi bio neki trag koji bi ostao na filmu i u istoriji kinematografije - rekao je Biković. 

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković na premijeri filma "Izazov"

 

- Klim i ja imamo sreću da klad god radimo nešto to uđe u istoriju. "Sluga" najgledaniji u istoriji ruske kinematografije, sada ovo sa kosmosom, snimamo "Slugu 2" i pripremamo druge projekte. Ovaj film se tamo dugo iščekuje, pratili su poletanje i sletanje. Dočekan je sa velikom pažnjom i velikim iščekivanjem. Publika će u Srbiji zajedno sa ruskom moći da vidi prva na svetu ovaj film - ispričao je glumac.

Na pitanje o devojci Ivani, Miloš se samo nasmejao i otišao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading