SADA JE SVE JASNO! Stranac NAPUŠTA Partizan i ODLAZI u Atinu? Kraj sage!

Autor:

Sport

20.04.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su ovu informaciju sa nestrpljenjem čekali, poznata sudbina Joanisa Papapetrua.

SADA JE SVE JASNO! Stranac NAPUŠTA Partizan i ODLAZI u Atinu? Kraj sage!

Foto: Starsport

Papapetru sa saigračima iz Partizana

Krilni košarkaš Partizana Joanis Papapetru nije postigao nikakav dogovor sa Panatinaikosom, otkrio je njegov agent Miško Ražnatović.

Vlasnik agencije "Beobasket" potvrdio je da je preuzeo brigu o karijeri grčkog reprezentativca, koji je minulog leta Atinu zamenio Beogradom.

Da, pričali smo prošlog leta. Volim ga kao igrača, još od kada je igrao kraj Spanulisa. Sada smo uspostavili saradnju. Nije velika zvezda kao Spanulis, ali je igrač koji je potreban svakom velikom klubu. Može da uradi sve i nije lako zamenjiv. Može da igra sve, od dvoje do petice čak. Volim njegovu košarku i zato sam hteo da mu budem agent. Da budem iskren, u ovom trenutku svoje karijere ne mogu da kažem previše puta da sam zadovoljan kada nekog potpišem, ali za njega mogu - rekao je Ražnatović u velikom intervjuu za "SDNA", a potom je stavio tačku na priču o Papapetruovom povratku u OAKA arenu.

Republika

Foto: Starsport

Miško o Papapetruu - zadovoljstvo je predstavljati takvog igrača

Ništa nije dogovoreno, niti je bilo priče, ni jedan sekund. Ne mogu da pričam o igračima koji bi mogli u Atinu, kada se ne zna ko će biti trener. Sada igra u Partizanu koji radi izuzetne stvari, zato nećemo o tome dalje. Sačekaćemo mesec dana. Nije lepo da sada ljudi čitaju kako, na primer, Papapetru razmišlja o Panatinaikosu. To nije tačno. Nismo ni na sekund pričali o tome. On će sigurno imati opcije - dodao je Ražnatović.

Papapetru ima 29 godina, dolazak u Partizan predstavlja njegovu prvu selidbu u inostranstvo, a do 2018. godine igrao je za Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading