LESORA SLOMILE EMOCIJE! Centar Partizana u CENTRU PAŽNJE, njegova reakcija ODUŠEVILA navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledao je svoje roditelje Francuz i nije mogao da sakrije radost.

LESORA SLOMILE EMOCIJE! Centar Partizana u CENTRU PAŽNJE, njegova reakcija ODUŠEVILA navijače! (VIDEO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana trijumfalno su okončali regularni deo takmičenja u Evroligi.

Crno-beli bili su bolji od Panatinaikosa (83:81), a momenat odluke desio se u finišu kada je Naneli pogodio trojku za pobedu.

Još jednom je četa Željka Obradovića oduševila armiju navijača koja je napravila spektakularnu atmosferu u beogradskoj Štark areni, a u publici su se našla i dva veoma zanimljiva lica čije prisustvo je posebno obradovalo Matijasa Lesora.

Naime, roditelji centra Partizana gledali su meč protiv Panatinaikosa, a kada ih je Lesor uočio slomile su ga emocije i pao im je u zagrljaj. Ovaj momenat možete pogledati na 26 minuta i 20 sekundi u sledećem video snimku i tada ćete uočiti da Francuz nije mogao da sakrije suze i oduševljenje.

Naravno, posle pozdrava sa roditeljima usledilo je i neizostavno slavlje sa navijačima u kom je ponovo Matijas Lesor dominirao.

Podsetimo, Partizan je regularni deo Evrolige završio na šestom mestu sa skorom od 20 pobeda i 14 pobeda, a u top osam fazi odmeriće snage sa Real Madridom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading