ŠOK ZA ŽELJKA! Pakuje kofere i VRAĆA SE kući: Partizan iznenada ostaje bez startera, stranac NAPUŠTA Beograd!

Autor:

Sport

12.04.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As koji je najčešće član startne petorke crno-belih na pragu odluke da napusti Beograd.

ŠOK ZA ŽELJKA! Pakuje kofere i VRAĆA SE kući: Partizan iznenada ostaje bez startera, stranac NAPUŠTA Beograd!

Foto: Starsport

Papapetru sa saigračima iz Partizana

Krilni košarkaš Partizana Janis Papapetru nalazi se blizu dogovora sa Panatinaikosom i narednog leta vratiće se u domovinu, prenose grčki mediji.

Papapetru je u Beograd stigao kao ogromno pojačanje, ali nije imao sezonu kakva se očekivala, bar na individualnom planu. On je na 32 evroligaške utakmice zabeležio prosek od 5 poena, 2,5 skoka i 0,9 asistencija, a sva je prilika da će opet obući zeleni dres.

 

 

Osim svog bivšeg kapitena, PAO je zainteresovan za još dva košarkaša večitih, a reč je o Papapetruovom saigraču Matijasu Lesoru, odnosno beku Crvene zvezde Luki Vildozi.

Podsetimo da posrnuli grčki gigant na Veliki petak gostuje "parnom valjku" u Štark areni, a tom utakmicom će zatvoriti regularan deo elitnog takmičenja koji je odigrao na katastrofalan način - trenutno je na deobi 15. mesta sa Bajernom sa tek 11 pobeda.

Papapetru ima 29 godina, dolazak u Partizan predstavlja njegovu prvu selidbu u inostranstvo, a do 2018. godine igrao je za Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading