PARTIZAN U NEOČEKIVANOM PROBLEMU? Velikan se VADI protiv crno-belih, gazda POBESNEO i dao ULTIMATUM igračima!

Autor:

Sport

10.04.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće veoma zanimljivo u beogradskoj Štark areni.

PARTIZAN U NEOČEKIVANOM PROBLEMU? Velikan se VADI protiv crno-belih, gazda POBESNEO i dao ULTIMATUM igračima!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana plasirali su se među osam najboljih timova Evrolige, a u meču poslednje runde igraće protiv grčkog velikana Panatinaikosa u beogradskoj Štark areni (petak, 20.30).

Crno-beli će na ovom meču tražiti pobedu koja bi im uz malo sreće mogla doneti i peto mesto na kraju regularnog dela, te lakšeg rivala u plej-ofu.

I pored toga što igraju protiv tima koji je tek 16. u Evroligi i koji je u vikendu za nama izgubio meč grčkog šampionata od Peristerija (96:89) izabranici Željka Obradovića mogu se naći u neočekivanom problemu i na pakleno teškom zadatku. 

Vlasnik grčkog kluba Dimitris Janakopulos,doživeo je fras pošto je njegov tim poražen od Peristerija, pa je igrače i stručni štab sačekao posle utakmice u kojoj je njegov klub izjednačio negativan rekord iz 1997. godine, kada su kao i ove sezone, izgubili šest utakmica u domaćem šampionatu.

Janakopulos je igračima dao ultimatum - već od meča protiv Partizana krenuće sa pobedama ili će se naći u neočekivanom problemu.

Tolerancija i snishodljivost su gotovi! Postoje dva puta... Ili ćete voditi život kakav dolikuje profesionalnim sportistima i dati sve, bez obzira na rezultate, ili ćete se baviti sa mnom. Izbor je na vama - istakao je Janakopulos.

Da li će ovo uticati na igre Panatinaikosa ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading