GROBARI U EKSTAZI! Megapreokret! Partizanu naglo SKOČILE ŠANSE da OSVOJI Evroligu! Kvota na crno-bele će sve IZNENADITI!

Autor:

Sport

09.04.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući sjajnim partijama i pobedi u Kneževini nad Monakom, Partizan je u najužem krugu za osvajanje evropske titule.

GROBARI U EKSTAZI! Megapreokret! Partizanu naglo SKOČILE ŠANSE da OSVOJI Evroligu! Kvota na crno-bele će sve IZNENADITI!

Foto: Starsport

Grobari

Blistavim izdanjima u dosadašnjem delu takmičenja Evrolige, kvota na Partizan da osvoji Evroligu značajno je smanjena!

To znači da su svetski bukmejkeri ozbiljno shvatili četu Željka Obradovića, koja je pobedama nad Monakom, madridskim Realom, Olimpijakosom i Efesom u Istanbulu, pokazala da će svakom rivalu, kojeg dobije u Top 8, predstavljati kamen spoticanja.

Najviše zbog činjenice da su to sve bile ekipe koje su među četiri na evroligaškoj tabeli, izuzimajući sada već bivšeg prvaka Evrope Efes, jer se nije ni plasirao u plej-of.

Republika

Foto: Starsport

 

Kladioci najveće šanse, logično, daju Barseloni, Realu i Olimpijakosu koji od starta drže prva tri mesta, dok su Baskonija i Žalgiris ostali daleko iza tima Željka Obradovića!

KVOTE ZA OSVAJANJE EVROLIGE

Olimpijakos 3,80

Real 4,20

Barselona 4,40

Monako 7,50

Fenerbahče 11

Makabi 12

Partizan 13

Žalgiris 21

Baskonija 29

Podsetimo, pre ovog preseka, kvota na Partizan da će osvojiti Evroligu iznosila je ogromnih 21! Jednostavnije, na uloženih 100 dinara dobili biste 2.100.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading