ZAJEDNO SA TELOM ISPLIVAO I RANAC JEDNOG OD NESTALIH MOMAKA SA DUNAVA! Milošev brat moli za pomoć - ne odustajemo od POTRAGE!

Autor:

Hronika

09.04.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat jednog od nestalih mladića za kojima se traga apelovao na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku i pogledaju po reci kako bi se agonija porodica što pre okončala.

ZAJEDNO SA TELOM ISPLIVAO I RANAC JEDNOG OD NESTALIH MOMAKA SA DUNAVA! Milošev brat moli za pomoć - ne odustajemo od POTRAGE!

Foto: Nikola Mutić

Dušan Marković, brat jednog od trojice nestalih prijatelja, Miloša Markovića rekao je za Telegraf da je juče, negde u isto vreme kada je isplivalo telo za koje se sumnja da je Nenad Trivković, isplivao i ranac njegovog brata Miloša.

On je apelovao na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku danas i pogledaju po obali kako bi se agonija porodice nestalih što pre završila.

Ukoliko neko radi na reci ili prosto uživa, apelovao bih da pomogne u potrazi. Danas je bilo osam čamaca, nakon nekog vremena su došla još dva. Sutra nastavljamo potragu, jer danas smo morali da prekinemo zbog kiše. Ukoliko bilo ko želi da pomogne, neka mi se javi, jer imamo neke delove koji su potencijalni za pronalazak bilo čega. Takođe, ako bilo šta nađete pored reke, pozovite nadležne ili mene kako bismo što pre došli do istine - priča nam Dušan.

Što se tiče ranca, Dušan je potvrdio navode. 

Jeste, pronašli smo ranac sa ličnim stvarima, na nekih 162,163 kilometra i jeste ranac mog brata, negde oko dva, pola tri popodne u isto vreme kada je isplivalo i telo. Unutra su bile njegove lične stvari i znamo da je njegov. Što se tiče tela koja je pronađeno, ne mogu da tvrdim da je Nenadovo, čuo sam se i sa njegovom porodicom, ali ne bih ništa da pričam o tome - priča Dušan.

Podsetimo, Mane K.(37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

Prijatelji i porodica od 18. marta neprestano tragaju za trojicom nestalih muškaraca Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem i Nenadom Trivkovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading