BIO JE NEPLIVAČ! OVO JE NENAD ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PRONAĐEN MRTAV U PANČEVU: Kada se čamac prevrnuo drugovi nisu hteli da ga ostave

Autor:

Hronika

08.04.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nenad Trivković (35), jedan od trojice nestalih prijatelja, pronađen je, kako se sumnja, danas na obali Dunava, kod Rafinerije u Pančevu, nakon više od 20 dana potrage. Nenad je bio neplivač, a kako se sumnja, on je skinuo zaštitni prsluk kako bi ga podelio sa prijateljima.

BIO JE NEPLIVAČ! OVO JE NENAD ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PRONAĐEN MRTAV U PANČEVU: Kada se čamac prevrnuo drugovi nisu hteli da ga ostave

Foto: Facebook/Printscreen

Nenad Trivković

Podsetimo, danas je pronađeno telo jednog od trojice prijatelja koji su 18. marta nestali sa Dunava, kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni. U pitanju je Nenad Trivković, jedini od prijatelja koji je bio neplivač.

Skinuo prsluk i dao prijateljima

Prema nezvaničnim saznanjima, on je u trenutku kada se čamac prevrnuo imao prsluk za spasavanje koji je potom skinuo i dao prijateljima Milošu Markoviću i Milanu Nikoliću da se drže za njega kako bi ostali da plutaju na vodi, prenosi Blic.

Nisu hteli da ostave prijatelja neplivača

Prema rečima Sofije, supruge nestalog Miloša, oni smatraju da prijatelji nisu hteli da ostave Trivkovića koji nije znao da pliva.

- Oni su se prevrnuli iz čamca u vodu uveče. Ne znamo u koliko sati, da li je 8, 9, 10 uveče. Oni su ostali da se drže za brod. Mi mislimo da je neplivač imao prsluk, da se možda uspaničio. Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag - rekla je ranije supruga nestalog Miloša.

Podsetimo, Mane K. (37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se u subotu na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

Prijatelji i porodica od 18. marta neprestano tragaju za trojicom nestalih muškaraca Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem i Nenadom Trivkovićem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading