VILDOZA SILNO ŽELI SAMO PARTIZAN: Oglasio se Argentinac pred završnicu Admiralbet ABA lige - "Čekamo vas"!

Autor:

Sport

09.04.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza izjavio je da nije znao ništa o Srbiji i da ga je menadžer nagovorio da dodje u Srbiju.

VILDOZA SILNO ŽELI SAMO PARTIZAN: Oglasio se Argentinac pred završnicu Admiralbet ABA lige - "Čekamo vas"!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Bivši košarkaš Milvoki Baksa na Mali Kalemegdan je došao u oktobru prošle godine, a crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor i postao prvi Argentinac koji ie ikada nosio dres Zvezde.

- Dvoumio sam se zato što je nova zemlja, nisam znao ništa o njoj. Nisam govorio jezik, niti sam znao nekoga iz ekipe. Bilo je teško da dodjem ovde. Na kraju je to dobra odluka. Posle dva, tri meseca, shvatio sam da je dobra odluka i prezadovoljan sam ovde - rekao je Vildoza na TV "Arena Sport".

Republika

Foto: Starsport

Crveno-beli Argentinci - Vildoza i Kampaco

Vildoza je otkrio i kako gleda na navijače u Srbiji.

- Puni su energije. To sam video i kod navijača Zvezde i kod navijača Partizana. Imam osećaj da jedva čekaju da dodje utakmica i onda ti jednostavno prenesu tu energiju. Nama to znači jer onda igramo motivisanije - kazao je Vildoza.

Argentinac je otkrio kakva je atmosfera u timu i koje su mu želje za kraj sezone.

- Dobra je atmosfera unutar ekipe. U svlačionici je sve dobro. U ABA čekamo da se završi prva faza, a posle ćemo da znamo ko ide u plej-of sa kog mesta i posebno gde će da bude Partizan. Čekamo njih. Da, voleo bih da u finalu ABA lige igramo protiv njih. To mi je dodatna motivacija - završio je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading