NAJBOLJI OBRADOVIĆEV PRIJATELJ ZA REPUBLIKU: Zalićemo Žocovim pivom plasman na F4 (FOTO)

Autor: Aleksa Simić

Sport

09.04.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon plasmana Partizana u top 8 pivce bolje klizi - kaže Dragan Albić Biska iz Čačka, tvorac ječmenog napitka.

NAJBOLJI OBRADOVIĆEV PRIJATELJ ZA REPUBLIKU: Zalićemo Žocovim pivom plasman na F4 (FOTO)

Foto: facebook.com/Printscreeen

Željko Obradović sa pivom žoc

Gde god da je radio, slavni Željko Obradović ostavio je veliki trag kao čovek i trener. Njegovog velikog prijatelja i legendu Čačka Dragana Albića Bisku su dugogodišnje prijateljstvo sa Željkom i njegova dostignuća motivisali da napravi brendirano pivo po imenu Žoc, koje se inače u ogromnim količinama troši nakon Partizanovih pobeda. 

Foto: facebook.com/Printscreeen

PIVO ŽOC

Uzajamno sa uspesima "parnog valjka" u Evroligi, u kojoj je obezbeđen plasman među najboljih osam timova, u Biskinom kafiću istoimenog naziva - Žoc, cveta i biznis sa popularnim ječmenim napitkom. U razgovoru za Republika.rs najbolji Žocov prijatelj iz rodnog Čačka, držeći u jednoj ruci polugu na točilici, govorio je o svom patentiranom proizvodu.

- Biznis cveta, kao i igra Partizana, bogu hvala! Što se mene lično tiče, pivo sada mnogo bolje klizi od kada je Partizan ušao top osam, a tek će da se pije na fajnal-foru. Zalićemo plasman sigurno, kao što smo dosad radili. Od kada je počeo da vodi Partizan, Željko i ja, zajedno ili razdvojeni, posle svake utakmice pobede zalivamo sa njegovim Žoc pivom. Bilo gde da se nađemo, u Beogradu, Čačku, Areni ili mom kafiću - otkriva Dragan Albić. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Željko Obradović u društvu sa Draganom Albićem Biskom

Poznati Čačani podsetio je i kako je došao na ideju da napravi autentično pivo.

- Moji ortaci i ja smo došli na ideju da napravimo njegovo pivo i odmah smo pozvali Željka koji je odobrio ideju. Uradio je to zbog mene. Rekao je da nikome ne bi dao da tako nešto uradi, ali sam ja zaslužio da napravim to pivo, s obzirom da se jako dobro poznajemo i da smo stalno zajedno. On kao kafanski čovek bio je oduševljen kada je prvi put video pivo i veruje da će se piti širom sveta - dodaje Biska.

On se u mladosti družio i sa mnogim drugim košarkaškim legendama, međutim ono po čemu je najviše poznat jeste saradnja sa grupom Smak za koju je komponovao pesme i instrumentale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading