GROBARI, DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Šok podatak o Željku Obradoviću - PROSTO NEVEROVATNO!

Autor:

Sport

09.04.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči top 8 Evrolige.

GROBARI, DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Šok podatak o Željku Obradoviću - PROSTO NEVEROVATNO!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana trijumfom nad Monakom rezultatom 88:84 ostvarili su zacrtani cilj, koji je glasio plasman u top 8. Grobari sada sanjaju prolaz na Fajnal-for, a nade navijača podgreva statistika trenera Željka Obradovića.

Naime, Žoc je tokom karijere sa svojim timovima odigrao 21 plej-of seriju evroligaškog takmičenja, a zabeležio je neverovatan učinak od 20 pobeda!

Jedini neuspeh doživeo je u sezoni 2005/2006, kada ga je u četvrtfinalu zaustavio klub koji danas nosi ime Baskonija sa 2:1 u pobedama.

 

 

Poznata je stvar da Obradović slovi za jednog od najboljih evropskih stručnjaka u istoriji, ali baš da je ovoliko dominirao - gotovo neverovatno...

"Parni valjak" će ime rivala u doigravanju saznati u petak uveče, po okončanju poslednjeg kola regularnog dela evroligaške sezone, a u igri su četiri kluba - Olimpijakos, Real, Barsa i Monako.

Nikola Lončar je u razgovoru za naš portal jasno izrazio svoju želju, a koga biste vi voleli da se sastane sa Partizanom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading