PLESOM DO TOP 8: Ovako su tokom sezone ĐUSKALI Žoc, Lesor, Naneli i ostali miljenici grobara (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako crno-beli uživaju u Evroligi.

PLESOM DO TOP 8: Ovako su tokom sezone ĐUSKALI Žoc, Lesor, Naneli i ostali miljenici grobara (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana su pobedom u Monaku obezbedili plasman u plej-of Evrolige, a u poslednjem kolu regularnog dela sezone će biti jasno sa koje pozicije će crno-beli u doigravanje i ko će im biti protivnik.

Tokom prve 33 utakmice "parnog valjka" u elitnom takmičenju, ljubimci grobara su često znali da zaplešu na terenu i pokraj njega posle nekih dobrih poteza, što je oduševljavalo navijače.

Sada se na društvenoj mreži TikTok pojavila kompliacija svih plesova crno-belih, začinjena đuskanjem Željka Obradovića sa jedne proslave.

Glavne uloge u plesnom video snimku imaju Matijas Lesor, Džejms Naneli, Zek Ledej i Alen Smailagić.

Ekipa iz Humske će u plej-of Evrolige otići sa pete, šeste ili sedme pozicije, a potencijalni rivali su joj Olimpijakos, Real Madrid, Barselona i Monako. Ko bi od pomenutih bio najpoželjniji protivnik crno-belih, za naš portal je analizirao Nikola Lončar.

Uz Partizan i pomenute moguće rivale "parnog valjka", plasman u Top 8 je do sada obezbedio još samo Makabi, dok se za preostala dva meste bore Fenerbahče, Baskonija i Žalgiris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading