ŠTA ĆE REĆI DONČIĆ? Dalas DOLIJAO zbog NAMEŠTALJKE!

Autor:

Sport

09.04.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka vlasnika franšize Marka Kjubana da namerno izgube od Bulsa i propuste plej-in podigla veliku prašinu "preko bare".

ŠTA ĆE REĆI DONČIĆ? Dalas DOLIJAO zbog NAMEŠTALJKE!

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

NBA liga je zvanično saopštila da je pokrenula istragu protiv Dalasa zbog sumnje da su Maveriksi namerno izgubili poslednji meč u regularnom toku sezone protiv Čikago Bulsa (112:115).

ZAKUVALO SE ZBOG NAMEŠTALJKE U NBA: Dalas NAMERNO IZGUBIO utakmicu, trener sve PRIZNAO, Dončić ŠOKIRAN grejao klupu! (VIDEO)

- NBA je započela istragu o činjenicama i okolnostima u vezi sa odlukama i ponašanjem Dalas Maveriksa sa spiskom igrača u vezi sa sinoćnjom utakmicom Dalas - Čikago, uključujući motive koji stoje iza tih akcija - naveo je portparol NBA Majk Bas.

Američki mediji kao motivaciju za nesportski potez Dalasa navode to što su Maveriksi ovako, desetim najgorim plasmanom u istoriji, došli do matematičke šanse da na draftu dođu do fenomenalnog Francuza i buduće NBA zvezde Viktora Vembanjame, sa kojim bi bili u najužem krugu kandidata za osvajanje titule narednih sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading