MEMFIS PREOKRETOM PAO U ČIKAGU! Veliki zvezdaš ODIGRAO za Jokića i Denver!

Autor:

Sport

03.04.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Čikago Bulsa ubedljivo su savladali Memfis Grizlise 128:107.

MEMFIS PREOKRETOM PAO U ČIKAGU! Veliki zvezdaš ODIGRAO za Jokića i Denver!

Foto: Tanjug

"Bikovi" su na taj način "zacementirali" poziciju u plej-inu, pošto su sada sigurni na 10. mestu na tabeli sa skorom 38-40.

Nasuprog njima, Memfis je stao u pohodu da sruši Jokićev Denver sa liderske pozicije Zapadne konferencije. Grizlisi su trenutno na skoru 49-29, dok Nagetsi imaju 51-26, uz meč manje.

Memfis je protiv "bulsa" vodio i 23 poena prednosti (61:38) u drugoj četvrtini, ali je preokret nastao u finišu treće i početkom poslednje četvrtine kada su domaći serijom 17:0 stigli do vođstva.

Foto: Tanjug

 

Poslednji kvartal doneo je rutinsku igru Čikaga, koji je sačuvao dvocifrenu prednost i priveo utakmicu kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Zak Lavin sa 36 poena, a Demar DeRozen je imao 31, koliko je u sastavu Memfisa imao i Džekson.

 

 

Najbolji igrač Grizlisa Dža Morent je upisao tripl-dabl sa 17 poena i po 10 uhvaćenih lopti i asistencija, dok je veliki zvezdaš i crnogorski reprezentativac Nikola Vučević ostvario dabl-dabl sa 13 koševa i 10 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading