UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU NA PALILULI: Motocilkista teško povređen

Autor:

Hronika

03.04.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta vozač automobila je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola.

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU NA PALILULI: Motocilkista teško povređen

Foto: ST/N. PANČIĆ

Policija na terenu

Vozač mopeda teško je povređen sinoć oko 23 časa u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Starine Novaka i 27. marta u Beogradu.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu izašao je na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa saobraćajnom policijom.

Na licu mesta motociklista je prevezen u UC, a vozač automobila S.A. koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu po nalogu tužioca je zadržan u trajanju od 48 časova.

Na licu mesta vozač automobila je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni tužilac je naložio da se u daljem toku postupka izvadi krv od osumnjičenog, da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila, i da se izuzme video nadzor raskrsnice gde se dogodila saobraćajna nezgoda.

U navedenom roku biće saslušan osumnjičeni, ispitaće se oštećeni kada bude zdravstveno sposoban, ispitaće se svedok suvozača i preduzeti ostale nephodne dokazne radnje, saopšteno je iz tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading