OGLASIO SE VOĐA TIMA: "Moram biti bolji, mene treba kriviti!"

Autor:

Sport

05.04.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa se nalazi na prekretnici pred plej-of NBA lige.

OGLASIO SE VOĐA TIMA: "Moram biti bolji, mene treba kriviti!"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić na Ol-star meču

Slovenački reprezentativac Luka Dončić izjavio je pred utakmicu sa Sakramentom da je odbrana uzrok loših rezultata njegove ekipe.

Kajri Irving je početkom februara trejdovan u Dalas i od tada traje kriza rezultata tima iz Teksasa.

- Ne mislim da je problem u napadu, oduvek sam to govorio. Problem je u odbrani. Bukvalno svako može da nam postigne koš - rekao je Dončić.

Foto: Tanjug

Luka Dončić u dresu Dalas Maveriksa

Dodao je i da je on vođa tima i da njega treba da krive za loše partije tima iz Teksasa.

- Igram košarku tri godine bez prestanka, možda sa ukupnom pauzom od četiri nedelje. Nekada mi je teško da igram jako na oba kraja terena, ali jasno je da moram da budem bolji u odbrani. Još sam mlad kad je reč o godinama, ali imam mnogo košarke iza sebe. Moram da budem mnogo bolji. Vođa sam ovog tima i mene treba kriviti - istakao je Dončić.

Podsetimo, Dalas se nalazi u seriji negativnih rezultata, pošto su zabeležili svega jednu pobedu na osam prethodnih duela. Nakon ovog niza, nalaze se na 11. mestu Zapadne konferencije, sa skorom od 37 pobeda i 42 poraza, sa trijumfom manje od Oklahome, koja se nalazi na prvom mestu koje vodi u plej-in turnir.

Šansu da prekinu ovaj niz imaće noćas, kada će ugostiti Sakramento, trećeplasirani tim Zapada. Nakon toga, do kraja regularnog dela ih očekuju još dva meča na njihovom terenu, protiv Čikaga i San Antonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading